1 april imorgon

förresten, är det någon som har ett bra april-skämt? Jag har försökt komma på något, men det går inte så bra, haha X) Kommentera detta inlägget ifall du har något bra :)

/Amanda

Dålig uppdatering nu på påsklovet :(

Nu när jag har påsklov så kommer uppdateringen inte vara den bästa... Jag ska åka iväg i några dagar och träffa lite släktingar, men jag skriver så fort jag kan ;)
Förlåt för att det inte blev en till del igår, men jag somnade nästan medans jag skrev... Jag vet inte riktigt varför jag var så trött, men nu är jag i alla fall utvilad.. :P Nu ska jag gå upp ur sängen och gå ner till köket för att äta frukost, får se ifall jag blir klar med den delen jag började med att skriva igår lite senare idag

/Amanda

Del 20

Senaste:

Louis perspektiv:

Harry phoned someone and after a while representing that person.

"Hello Jacob, do you know where Amanda is? Her cellphone is turned off so I can't get a hold of her, "he said, and when he was silent a moment, he looked completely shocked. "Oh, okay, but can you tell Amanda that she can call me when she can?" asked he. "Thank you, bye-bye”

"Where is she?", I asked him.

"At the hospital, her mother has become kind of sick and they have had to restart her heart several times," he said.

"Okay, do you want to meet Amanda now? I can drive you there if you want? "I said and Harry nodded. We went out to my car and drove off to the hospital. We went in and were to ask which place her mother was in, but we found that we did not know what she was. But then came Harry that she was named Victoria Olsson, so we went to the room that receptionisten told us that she was. Amanda, Bea, and another guy who probably was Amanda's brother was sitting outside. When Amanda saw us, she had a small smile and went up to us and give us a hug.




Willes perspektiv:

Jag tittade bort mot Amanda där hon stod och kramade om en kille, som antagligen var Harry. Det var en annan kille också. De tre kom tillbaka till mig och Bea.

”Hi Wille, I’m Harry” sa killen med lockigt hår.

”Hi” sa jag tyst och tittade ner i marken. Den andra killen presenterade sig också, han hette Louis. De satte sig ner i varsin stol och Amanda satte sig i Harrys knä. Vi satt tysta och väntade på att läkaren skulle komma ut igen. Pipet från maskinen slutade igen och jag kände mig alldeles tom. Ja satt och höll andan och när pipet äntligen började igen, andades jag ut.

”Jag måste åka hem nu, kommer ni med?” frågade Bea och reste sig upp. Jag nickade och ställde mig också upp.

”Nej, jag vill stanna kvar” sa Amanda tyst och Bea nickade.

”Ring ifall det är något, eller ifall du vill bli hämtad” sa Bea och hon och jag gick ut ur sjukhuset.

 

Amandas perspektiv:

”They should to go home now, but I wanted to stay” sa jag till Harry och Louis eftersom de inte förstått någonting.

”Okay, I’m also going home now, Niall and Zayn are waiting” sa Louis och gick fram till mig. Han gav mig en kram och viskade i mitt öra: ”Everything will be good”. Sen gick även han ut. Jag och Harry satt tysta ett tag, men sen började jag prata om hur det var förra gången mamma blev sjuk. Att hon hade varit medvetslös i flera dygn och att hennes hjärta hade slutat slå några gånger, men inte lika ofta som nu. Läkaren kom ut och sa att jag behövde åka hem och äta och sova. Mamma var medvetslös, men mådde ändå rätt så bra. Jag tog Harrys hand och vi gick bort till hissen. Vi klev in i den och åkte ner till bottenvåningen. Vi gick rätt så långsamt för det var lite svårt för mig att böja knät när jag hade ett stort plåster på det. Harry ringde en taxi och vi åkte hem till mig. När vi klev in genom dörren gick vi direkt upp på mitt rum och jag stängde dörren. Jag satte mi på sängen med Harry bredvid mig. Jag kände hur tårarna började rinna ner för kinderna och Harry kramade om mig. Vi satt så en stund tills Andreas knackade på dörren.

”Kom in” sa jag tyst. Dörren öppnades och Wille stod utanför.

”Jag skulle fråga ifall Harry skulle äta här” sa han. Hans ögon var rödkantade och hans röst var lite grötig som den blir när man gråtit mycket.

”Do you want to eat here?” frågade jag Harry och han nickade.

“Ja det ska han” sa jag till Wille.

”Okej” sa han men stod fortfarande kvar i dörröppningen.

”Hallå? Du kan gå nu!” fräste jag åt honom. Han tittade på mig med en ledsen blick och vände sig sedan om. Han stängde dörren efter sig och jag fick lite dåligt samvete över att jag fräst åt honom så där. Jag vet inte riktigt varför jag gjorde det.

 

Willes perspektiv:

Hade jag gjort något fel eller? Det verkar som om hon bryr sig mer om Harry än om mig. Jag gick nerför trappan och in i köket till Bea.

”Han skulle äta här” sa jag till henne.

”Okej” sa hon och fortsatte med maten hon höll på med. Jag gick ut på altanen och satte mig i en solstol. Betydde Harry mer för henne än vad jag gjorde? Jag och Amanda stod varandra väldigt nära, men nu verkade det ibland som om hon bara ville få mig att försvinna. Undrar vad hon skulle ha gjort ifall det var jag och inte mamma som låg på sjukhuset… Skulle hon bry sig, eller skulle hon bara vara hemma hos Harry?

”Vad tänker du på?” frågade Jacob och satte sig på en stol bredvid mig.

”Inget” sa jag tyst och tittade ner på mina händer.

”Tycker du att Amanda är mer med Harry än vad hon är med dig?” frågade han och la en arm om mina axlar.

”Mmm, det verkar som om hon är sur på mig eller något” sa jag och fortsatte titta ner på mina händer. Även fast Jacob var fem år äldre än mig så förstod han mig väldigt bra. Han var mer som en storebror än en kusin.

”Jag tror bara att hon är lite chockad över det som hänt med Viktoria” sa Jacob tröstande.

”Kanske det” sa jag och reste mig upp. ”Jag går ut och går en liten stund i parken”

”Okej, säg till sen ifall du vill prata” sa Jacob och log mot mig. Jag gick ut ur trädgården och bort mot parken. Jag gick på lite olika stigar och försökte att låta bli att tänka för mycket på ifall mamma skulle klara sig eller på Amanda.

 

Amandas perspektiv:

Jag och Harry gick ner till altanen för att middagen var klar.

”Var är Wille?” frågade jag de andra. Wille satt inte vid bordet.

”Han gick till parken för en timme sen, har han inte kommit tillbaka?” frågade Jacob oroligt.

”Jag har i alla fall inte sett honom” sa Bea som också var lite orolig. Varför hade han inte kommit tillbaka?

”What is it?” frågade Harry. Han hade ju inte förstått något eftersom vi pratade svenska.

”Wille haven’t comes back from the park, and it was one hour ago he goes to it” sa jag med panik i rösten. Tänk ifall det hade hänt honom något! Jag tog upp min mobil och ringde honom, men det var ingen som svarade.

”I go and look for him” sa jag och reste mig upp.

”Should I go with you?” frågade Harry och jag nickade. Han reste sig också upp och vi gick bort mot parken. Vi gick runt och letade och ropade på honom. Vi gick in i en liten dunge, och där satt han lutad mot ett träd och grät. Jag gick försiktigt fram till honom och satte mig ner bredvid honom. Harry sa att han skulle gå tillbaka så att vi kunde få prata själva. Jag nickade och han gick iväg.

”Vad är det?” frågade jag och tittade på honom. Han svarade inte. ”Tänker du på mamma?”

”Lite” sa han tyst.

”Är det något annat också?” frågade jag och la min arm runt hans axlar.

”Jag kanske bara missuppfattar allting, men det känns som om du är sur på mig eller något. Och sen så har du knappt varit med mig sen jag kom hit. Jag hade längtat efter att få träffa dig igen, men sen så är du bara med Harry hela tiden” sa han och jag fick väldigt mycket dåligt samvete. Jag hade knappt spenderat någon tid med honom, utan jag hade bara varit hos Harry hela tiden.

”Förlåt, jag förstår dig. Jag är verkligen ledsen, men du?” sa jag.

”Vad?” frågade han och tittade undrande på mig.

”Imorgon slutar jag klockan tre, och då ska du och jag göra något” sa jag och log mot honom.

”Själva?” frågade han.

”Själva” svarade jag och gav honom en kram. Vi reste oss upp och började gå tillbaka för att äta. Maten var säkert kall nu, men jag brydde mig inte så mycket. Nu hade jag fått Wille på lite bättre humör och vi skulle ha en rolig eftermiddag och kväll imorgon.


Del 20 :D Vad tycker ni? Del 21 kommer om typ en timme .. ;)

/Amanda

Sorry

Idag blir det ingen del för jag kom på att jag har ett svensla prov imorgon -.- Men imorgon kommer det minst två delar istället ;)
Hoppas det är ok :S

/Amanda

Del 19

Senaste:

När vi ätit klart gick vi till soffan igen och satte på en ny film. När den var slut såg jag att klockan var ganska mycket. Harry frågade ifall jag ville sova här och jag svarade jag. Jag skickade ett snabbt sms till mamma att jag skulle sova över här. Alla andra utom jag och Harry hade somnat, men vi var väldigt trötta så vi gick in i badrummet och borstade tänderna och sen gick vi och la oss i hans säng. Jag låg tätt mot honom med hans armar runt mig. Jag somnade nästan direkt med ett leende på läpparna.


”Good morning beauty” sa Harry och gav mig en puss på näsan. Jag log mot honom och kysste honom på munnen. Han la sig på mig och vi kysstes rätt så intensivt.

”Ehum” harklade sig Louis som hade kommit in i rummet. Harry satte sig genast upp och jag blev röd i ansiktet.

”Andreas called me and you have to go home now” sa han och flinade åt oss. Jag nickade och han gick ut ur rummet. Jag klev ur sängen och tog på mig mina kläder som låg på golvet. Jag gick ut ur Harrys rum och gick in i badrummet. Jag borstade snabbt igenom håret och satte upp det i en knut.

”Are you finished? I can drive you” sa Louis när jag kom ut.

”Yes, thanks” sa jag och log mot honom. Jag gick in till Harry och gav honom en hejdå kyss och lovade att ringa honom om en timme, sen gick jag ut till hallen och tog på mig mina skor. Jag och Louis satte oss i hans bil och han körde hem mig. När vi kom fram så sa jag hejdå till Louis och gick in i huset.

”Äntligen kommer du! Vi måste sticka nu” sa Andreas direkt när jag kommit in genom dörren.

”Jag måste duscha först, och vart ska vi?” frågade jag.

”Viktoria åkte in till sjukhuset, hon ramlade ihop vid frukosten” sa Andreas och jag stelnade till. Låg min mamma på sjukhuset? Förra gången hon gjorde det, så låg hon medvetslös i flera dygn och läkarna var tvungna att starta om hennes hjärta flera gånger. Jag tog på mig skorna igen som jag hade tagit av mig och vi skyndade oss bort till bilen. Jacob satt redan där och väntade, Bea och Wille hade följt med i ambulansen. Direkt när jag satte mig i baksätet kom rädslan. Rädslan för att mamma inte skulle klara sig. Även fast jag inte visste något om hur illa det var, så var jag jätte rädd för att det värsta skulle hända. Andreas hoppade in bredvid mig och höll hårt om mig. Jacob körde fort bort till sjukhuset och vi sprang ut till sjukhuset. Jag snubblade och skrapade upp ena knät, men jag kände ingen smärta.

 

Willes perspektiv:

Jag satt utanför rummet där mamma låg. Skulle hon klara sig? Läkarna hade redan fått starrta om hennes hjärta en gång, och jag var rädd. Rädd för att det värsta skulle hända. Amanda, Andreas och Jacob kom springandes och man såg på Amandas ansikte att hon också var rädd. Hon satte sig på stolen bredvid mig och höll om mig hårt.

”Hur illa är det?” frågade hon tyst.

”De har startat hennes hjärta en gång” svarade jag och kände hur tårarna började rinna. Jag hade först känt mig lite ledsen över att Amanda inte ville vara med mig när vi kommit, men det var ingenting emot vad jag kände nu. Jag kände mig alldeles tom i hjärtat. Jag stod min mamma väldigt nära och ville inte förlora henne. En läkare kom ut och sa att jag och Amanda kunde få gå in, men att mamma fortfarande var medvetslös. Vi gick sakta in och satte oss på varsin sida om hennes säng. Jag tog mammas kalla hand och höll den hårt. Kom igen mamma, vakna då! Jag skulle aldrig klara av att vara utan henne. Pipet från maskinen tystnade, hennes hjärta hade stannat igen. Några läkare kom inrusande och körde ut mig och Amanda. Hon ställde sig och kramade om mig hårt medans vi väntade på att pipet skulle börja igen. Efter et tag kom det och jag och Amanda fick gå in igen. Denna gången satte jag mig i Amandas knä och vi satt där och grät. Det såg så hemskt ut med alla slangar och att mamma var så blek i huden, hon brukade vara rätt så brun annars. Vi satt där inne ett tag och sen kom de andra tre också in. De satte sig på andra sidan och det var helt tyst. Eller, våra snyftningar hördes och pipet från maskinen. Men pipet ville jag bara att det skulle fortsätta. Vi satt där inne i en timme, och sen började min mobil ringa. Jag tittade på skärmen och såg att det var Ida, men jag orkade inte prata med någon, så jag klickade. Jag skrev ett snabbt sms om att jag inte kunde prata nu, men att jag skulle ringa senare. Jag fick ett svar från henne och stängde sedan av mobilen. Andreas och Jacob åkte hem, medans vi andra tre satt kvar. Efter ett tag kom det in en läkare i rummet och sa att de skulle undersöka mamma, så vi var tvungna att gå ut. Jag satte på min mobil och ringde till Ida. Jag kände att jag var redo att prata med henne, hon var ändå en av mina bästa kompisar. Det tog två signaler innan hon svarade.

”Hej Wille! Hur har du det i London?” frågade hon glatt.

”Hej, inte så bra, min mamma ligger på sjukhuset” svarade jag.

”Oj, vad har hänt?” frågade hon oroligt.

”Samma som… förra gången” sa jag tyst och tårarna började rinna igen.

”Oj då, men det kommer säkert å bra som det gjorde förra gången” sa hon tröstande.

”Hoppas det” sa jag.

”Men du? Vet du?” frågade hon lite gladare.

”Nä, vad?” frågade jag lite nyfiket.

”Jag ska till London över helgen” sa hon och jag log lite.

”Vad kul, då kan vi ju träffas” sa jag och blev lite gladare. Då hade jag något att se fram emot.

”Ja, jag kommer vid tolv tiden på fredag, och åker vid halv sju på kvällen på söndag” sa hon. Om fyra dagar skulle hon komma! Vi pratade lite till, men sen kom läkaren ut från mammas rum och jag sa hejdå till henne och la på. Jag gick fram till Amanda och läkaren började prata.

“As it looks now as she will survive, but she is very weak. The more we do not know at this time, we'll do another survey later today”

”Okey, can we go in to her now?” frågade Amanda och läkaren nickade.

 

Beas perspektiv:

Vi gick in till Viktoria igen och jag satte mig på samma stol som jag suttit på innan. Jag tog min systers hand och tänkte på alla glada minnen vi hade ihop. Som den gången vi åkte utomlands med flyg första gången. Vi skulle åka till Spanien, och på flyget hamnade vi bredvid en man som var väldigt flygrädd. Jag vet att det inte är så schysst att skratta åt någon som är flygrädd, men han såg så rolig ut där han satt och höll hårt i armstöden och tittade rakt fram medans han viskade tyst: ”Jag sitter på ett tåg, jag sitter på ett tåg”

Och en annan gång var vi i vår fasters sommarstuga och plockade massor av jordgubbar på åkern en kilometer bort.

 

Amandas perspektiv:

Jag satt med Wille i knät och tittade på mamma. Hon var så blek och kall att det nästan såg ut som om hon var död... Sluta tänka att hon är död, maskinen piper ju fortfarande!

”Amanda, vad har du gjort på knät?” frågade Wille och kollade på knät som jag skrapade upp innan.

”Jag snubblade utanför sjukhuset” sa jag och ryckte på axlarna.

”Jag tror att du måste tvätta det rent, det ser väldigt smutsigt ut. Jag tittade ner på knät och såg att han hade rätt, det var en del grus i såret. Wille sa till Bea, och hon gick efter någon som kunde tvätta rent såret. Efter ett tag kom det in en sjuksköterska som tvättade rent mitt sår och satte dit ett plåster.

 

Harrys perspektiv:

There had been several hours, and Amanda had still not called. I had tried to call her cell several times, but it was turned off. Had something happened to her? Or she just ignored me? Louis said that she probably was just left with hers family somewhere and forgot to call. I took up the cell phone and called her again. But her cellphone was still turned off. I found that I could call Jacob, he ought to know where Amanda was and what she did. I was looking up Jacob amongst my contacts and phoned him. After three signals, he answered.

 

Louis perspektiv:

Harry phoned someone and after a while representing that person.

"Hello Jacob, do you know where Amanda is? Her cellphone is turned off so I can't get a hold of her, "he said, and when he was silent a moment, he looked completely shocked. "Oh, okay, but can you tell Amanda that she can call me when she can?" asked he. "Thank you, bye-bye”

"Where is she?", I asked him.

"At the hospital, her mother has become kind of sick and they have had to restart her heart several times," he said.

"Okay, do you want to meet Amanda now? I can drive you there if you want? "I said and Harry nodded. We went out to my car and drove off to the hospital. We went in and were to ask which place her mother was in, but we found that we did not know what she was. But then came Harry that she was named Victoria Olsson, so we went to the room that receptionisten told us that she was. Amanda, Bea, and another guy who probably was Amanda's brother was sitting outside. When Amanda saw us, she had a small smile and went up to us and give us a hug.

 


Vad tycker ni? Hur tycker ni att det ska gå för Viktoria? Ska hon dö eller inte?
/Amanda

Tack Felizia och Sophia :)

Det var kul att höra att ni gillade det :) Och del 9 som jag ska lägga ut om några minuter blev inte så kort som jag trodde den skulle bli... Hope you like it ;)
/Amanda

Hej?

Jag har fått frågan om jag bor i Genarp några gånger. Så nu skriver jag mitt svar: Nej det gör jag inte, jag bor i Lund. Jag skrev om Genarp för att min kompis bor där, haha ;)
Och sen har jag också fått frågan om hur gammal jag är, jag är femton, snart sexton.
Och förlåt för att det inte kom någon del igår, men ett av mina syskon hamnade på sjukhuset (kommer inte säga varför) och jag kände inte för att skriva då. Men idag kommer det en del, men den kommer kanske inte vara så lång... Men jag lovar att jag ska bättra mig ;) Men bara ifall ni också bättrar er med att kommentera! Jag ser ju att ni besöker min blogg, varför inte kommentera vad ni tycker så jag vet? Eller läser ni inte? Ska jag sluta skriva?
Jag har fått frågan om jag bor i Genarp några gånger. Så nu skriver jag mitt svar: Nej det gör jag inte, jag bor i Lund. Jag skrev om Genarp för att min kompis bor där, haha ;)
Och sen har jag också fått frågan om hur gammal jag är, jag är femton, snart sexton.
Och förlåt för att det inte kom någon del igår, men ett av mina syskon hamnade på sjukhuset (kommer inte säga varför) och jag kände inte för att skriva då. Men idag kommer det en del, men den kommer kanske inte vara så lång... Men jag lovar att jag ska bättra mig ;) Men bara ifall ni också bättrar er med att kommentera! Jag ser ju att ni besöker min blogg, varför inte kommentera vad ni tycker så jag vet? Eller läser ni inte? Ska jag sluta skriva?

Förlåt, igen...

Förlåt att det inte kommer någon del idag. men jag kom liksom hem tre och sen skulle jag se Hungerspelen med en kompis, så jag kom inte hem förräns för typ tjugo minuter sedan... Och jag vill inte stanna uppe i en och en halv timme till för att skriva en del... Men! Jag tipsar alla som inte redan har sett Hungerspelen att göra det nu :) Den var väldigt bra ;)

/Amanda


Del 18

Senaste:

När vi kom hem till deras lägenhet gick vi in i Harry och Louis lägenhet och beställde pizza, alla var utsvultna. När pizzorna hade kommit åt vi snabbt upp dem och gick in till Tv:n och satte på en film. Jag och Harry tog fram en madrass och la oss på den och de andra satte sig i soffan. Halvvägs in i filmen kände jag hur mina ögonlock blev tyngre och sen somnade jag med huvudet på Harrys arm.



Jag och Jacob stod på flygplatsen och väntade på att mamma och Wille skulle komma. Jag hade fått ledigt från cafét idag och imorgon eftersom dem skulle komma. Andreas och Bea var kvar hemma och lagade mat. Jag såg dem komma och sprang fram till dem. Jag gav först Wille en lång kram och sen gav jag mamma en.
”Hej, vad jag har längtat efter er!” sa jag och tog en av Willes väskor. Jacob kom fram och gav dem varsin kram och sen gick vi ut till bilen. Jag och Wille satte oss där bak och började prata. Han frågade hur det hade gått på konserten igår och jag berättade. Jacob svängde in på uppfarten och vi klev ur bilen.

 

Willes perspektiv:

Äntligen fick vi träffa Amanda. Jag hade saknat henne jätte mycket och äntligen fick jag komma till London. Vi tog våra väskor och gick in. Bea och Andreas kom och gav oss varsin kram. Jag bar upp mina väskor till det gästrummet jag skulle sova i denna veckan. Amanda följde med mig upp och hjälpte mig med att packa upp. Hennes mobil började ringa och hon tog fram den ur fickan. Hon log mot mobilen och svarade. Hon pratade på engelska, så det var säkert någon hon träffat här. Hon gick in på sitt rum och stängde dörren. Jag fortsatte att packa upp och efter ett tag kom Amanda ut från sitt rum igen.
”Vem var det?” frågade jag.
”Harry” sa hon och log.
”Din pojkvän?” frågade jag.
”Ja, och jag ska till honom och Louis i kväll” svarade hon och jag kände mig lite besviken på henne. Jag hade precis kommit hit och hon skulle iväg ikväll för att träffa sin pojkvän som hon träffade typ hela tiden.
”Vad är det?” frågade hon. Hon måste ha sett att jag blev lite ledsen.
”Inget, bara lite trött” ljög jag och klämde fram ett leende.
”Lunchen är klar nu” ropade Andreas och vi gick ner för att äta. Det var grillat kött och stekt potatis. Vi satt länge och pratade.

 

Amandas perspektiv:

Vi satt och pratade ett tag och sen sa jag att jag skulle till Harry och Louis i kväll. De andra sa okej och jag såg att Wille blev lite ledsen, men fattade inte varför. Han kanske inte mådde så bra? När vi ätit klart gick jag och killarna och bytte om till badkläder för att bada i poolen. Efter ett tag gick jag upp för jag ville hinna duscha innan jag skulle till Harry, men de andra fortsatte att bada. Jag gick in i duschen och tvättade håret. Jag lät balsamet sitta i lite längre än vanligt eftersom det hade blivit så trassligt efter att vi badat. När jag duschat klart virade jag en handduk om kroppen och en om håret. Jag gick in på mitt rum och tog fram underkläder och ett linne och tog på mig det. Jag fönade håret noggrant och satte upp det i en lös knut. Jag sminkade mig lite lätt och tog på mig min lila One Piece. Jag tog upp mobilen och ringde till Harry. Efter tre signaler svarade han med en lad röst.
”Hey Amanda”
”Hey Harry, can you or someone else come and get me? I do not take the bus” frågade jag.
”I am and rent some movies but I can call to Louis and say that he'll get to you” svarade han.
”That will be good” sa jag.
”Should he comes now?” frågade han och jag nickade. Sen kom jag på att han inte kunde se mig så jag sa yes.
”Okey, then he came soon” sa Harry och vi la på. Jag tog min väska och la i lite viktiga saker sen gick jag ner.
”Ska du gå nu eller?” frågade Andreas.
”Ja, eller Louis kommer och hämtar mig snart” svarade jag och gick bort till hallen. Jag tog på mig mina svarta converse och mamma kom ut i hallen samtidigt som det knackade på dörren. Jag öppnade och Louis stod utanför. Jag sa hejdå till mamma, men innan jag hann gå ut tog hon tag i min arm och frågade: ”Är det där Harry, och är han inte lite för gammal för dig?”.
”Mamma, det är inte Harry, det är Louis” svarade jag och jag hörde hur mamma andades ut. Louis tittade frågande på oss och jag sa hejdå till mamma igen. Sen gick vi ut till hans bil och han började köra.
”What did she say?” frågade Louis
“She thought that it was you who was Harry, and then she thought that you was a little bit too old for me” sa jag och vi skrattade. När vi kom fram gick vi ut ur bilen och in I lägenheten. Direkt när jag kom in, så kom Niall fram och gav mig en kram. Jag skrattade lite åt honom och sen gick jag och satte mig i soffan där de andra satt och väntade på att Harry skulle komma med de filmerna som han hyrt. Min mobil vibrerade och jag tog upp den från bordet. Jag hade fått ett sms från Molly, ”Lust att träffas imorgon? Jag står inte ut med att vara själv med min moster och min kusin -.-” Jag svarade snabbt att det gick bra och att vi kunde höras imorgon och bestämma något. Efter några minuter kom Harry äntligen och vi började titta på en av filmerna. Jag satt bredvid Harry i soffan med mitt huvud mot hans bröst och hans armar runt mig. Vi satt så hela tiden tills Niall började gnälla om att han var hungrig och Harry gick och ringde till en pizzeria och beställde några pizzor. Efter ett tag kom dem och vi högg in. När vi ätit klart gick vi till soffan igen och satte på en ny film. När den var slut såg jag att klockan var ganska mycket. Harry frågade ifall jag ville sova här och jag svarade jag. Jag skickade ett snabbt sms till mamma att jag skulle sova över här. Alla andra utom jag och Harry hade somnat, men vi var väldigt trötta så vi gick in i badrummet och borstade tänderna och sen gick vi och la oss i hans säng. Jag låg tätt mot honom med hans armar runt mig. Jag somnade nästan direkt med ett leende på läpparna.



Det var del 18 :) Men del nitton kommer tyvärr inte förrän på sönda :( för jag är upptagen från fredag eftermiddag till söndag för middag, men hoppas att det är ok att ni får vänta lite...
/Amanda

Del 17

Senaste:


Två veckor senare (lördag och dags för konsert)

Mollys perspektiv:

När jag vaknade på morgonen var jag väldigt nervös. Idag var det dags. Idag skulle jag och Amanda uppträda och jag var jätte nervös. När vi var på genrepet igår hade alla berömt oss för att vi var så duktiga. Jag kollade på klockan och den var bara nio, men jag kunde inte somna om så jag gick upp istället. Mamma och pappa hade åkt tidigt i morse till en släkting i Manchester och de skulle komma hem nästa vecka, så min moster och hennes son skulle komma så att jag inte behövde vara ensam. Inte för att jag inte ville vara ensam, utan det var mamma och pappa som tyckte det. Jag gick ner och in i köket för att äta frukost. När jag ätit klart gick jag upp till mitt badrum och klev in i duschen. Jag väntade tills det blev tillräckligt varmt och sen klev jag in i strålarna. Jag stod där ett tag innan jag tvättade håret och sen tog i balsam och lät det sitta i några minuter innan jag sköljde ur det. Jag klev ur duschen och satte i en handduk i håret och tog på mig svarta underkläder. Jag tog bort handduken och fönade håret. Jag gick in på mitt rum och tog på mig en kort svart kjol med hög midja och ett rött linne som jag stoppade i kjolen. Jag tog min dator och satte mig i sängen och loggade in på Facebook. Det var många som hade kommenterat om Harrys nya flickvän. De hade gått ut med det nu och Amanda var väldigt rädd i början för att hon skulle få mycket hat, men det var nästan ingen som hade skrivit något elakt till henne. Jag hade träffat killarna några gånger när jag följt med Amanda och hade blivit bra vän med dem. Jag tyckte att de var roliga och man kunde vara sig själv när man var med dem. Fast i början hade jag varit väldigt blyg och sa inte så mycket. Och när de bad mig och Amanda att sjunga för dem blev jag jätte nervös. Jag tänkte på ifall de inte skulle gilla min sångröst, att de skulle tycka att jag sjöng falskt osv. Men det tyckte de inte, de tyckte att vi var väldigt bra och hade berömt oss jätte mycket. De hade lovat att komma och titta på konserten och det gjorde mig ännu nervösare…

 

Amandas perspektiv:

När jag vaknade var klockan redan ett och jag reste mig snabbt ur sängen. Kanske lite för snabbt för det blev svart för ögonen och tog ett litet tag innan det försvann. Jag gick in i badrummet och tog en dusch. När jag duschat färdigt tog jag på mig svarta underkläder och fönade håret. Jg gick in på mitt rum och klädde på mig en liten klänning. Molly skulle komma hit klockan tre så vi kunde göra oss i ordning tillsammans och sen skulle vi vara i idrottshallen där konserten skulle vara klockan sex, och konserten började sju. Jag gick ner i köket och såg att det stod pannkakor i kylskåpet så jag tog några stycken och satte mig vid köksbordet och började äta. Andreas och Jacob var där ute och badade i poolen. När jag ätit färdigt ställde jag disken på diskbänken och gick upp på mitt rum. Jag bort min IPhone från laddaren och såg att jag hade fått ett sms från Harry: ”Are you and Molly commng to us after the konsert? Love you <3” Jag skrev snabbt in ett svar: ”Yes ;) Love you too <3”.

Jag kollade på klockan, den var kvart i tre så jag gick ner och satte mig i soffan medans jag väntade på att Molly skulle komma. Fem i tre knackade det på dörren och jag gick och öppnade. Utanför stod Molly med en väska i hallen. Jag gav henne en kram och vi gick upp på mitt rum. Vi hade köpt de kläder vi skulle ha på oss för några dagar sen. Vi skulle ha på oss en rosa klänning till Shout it out och till Stole my heart ett svart linne med en guldaktig kjol. Vi tog på oss våra rosa klänningar eftersom det var de som vi skulle ha först. Sen lockade vi varandras hår och satte en klämma i det för att inte luggen skulle vara i vägen när vi dansade. Vi körde igenom båda låtarna en gång och sen började vi att sminka oss. När vi var färdigsminkade tittade vi på varandra för att se att allting var bra. När vi fixat till lite kollade vi på klockan, den var halv fem, och vi skulle med bussen halv sex. Jag kom att tänka på att mamma och Wille skulle komma imorgon. Jag saknade dem lite, men tiden hade gått så fort så jag hade inte tänkt på dem så mycket. Jag började bli lite smått nervös som jag alltid blev innan, men när jag väl kom ut på scenen så njöt jag av varje sekund. Vi åt varsin macka och ett äpple så att vi inte skulle vara så jätte hungriga. När klockan var kvart över fem gick vi upp på mitt rum och tog våra väskor. Sen gick vi ner igen och gick till hallen. Vi tog på oss våra svarta ballerinaskor so vi skulle ha på oss och sen gick vi till bussen.

 

”It will soon be your turn” sa Fred till oss och vi nickade. Vi av varandra varsin kram och tog våra mickar. När de som var före oss hade klivit av scenen gick vi på och ställde oss. Jag tittade ut över publiken och såg att det var anska många där. När musiken började började vi med dansen och sjöng. När vi var klara gick vi snabbt av scenen och kramade varandra hårt. Sen gick vi in i omklädningsrummet och bytte om. Sen satt vi ock snackade tills det blev vår tur och vi gick upp på scenen igen. När vi var klara applåderade och busvisslade publiken väldigt mycket och de andra so sjungit kom också upp på scenen. Vi tackade och sen gick vi till omklädnings rummet, tog våra saker och gick ut. Vi såg killarna direkt när vi kom ut och ick fram till dem. Jag gick till Harry och gav honom en snabb kyss och sen började vi gå mot deras lägenhet. Louis höll på och fjanta sig hela vägen och jag skrattade väldigt mycket. När vi kom hem till deras lägenhet gick vi in i Harry och Louis lägenhet och beställde pizza, alla var utsvultna. När pizzorna hade kommit åt vi snabbt upp dem och gick in till Tv:n och satte på en film. Jag och Harry tog fram en madrass och la oss på den och de andra satte sig i soffan. Halvvägs in i filmen kände jag hur mina ögonlock blev tyngre och sen somnade jag med huvudet på Harrys arm.



Del 17 :)
Kan ni inte kommentera och skriva vad ni tycker? Jag ser ju att det är några stycken som besöker den, så snälla, kommentera! Jag vill jätte gärna veta vad ni tycker;)
/Amanda

Del 16

Senaste:

Andreas perspektiv:

När vi ätit upp så beställde vi varsin glass. Det hade varit en bra födelsedag och vi hade skrattat en hel del. När vi var klara betalade mamma och vi gick hem igen. Jag kunde inte förstå hur Amanda kunde gå i så höga klackar. Medans vi gick tog Amanda många foton med sin kamera. När vi kommit hem satte vi oss i soffan och satte på en film.  Efter filmen gick Amanda och la sig direkt eftersom hon skulle gå upp klockan sju imorgon. Mamma gick också och la sig, hon hade mycket att göra på jobbet, så hon behövde jobba mycket hela sommaren. Jag och Jacob tittade på en film till men sen så gick vi och la oss.

 



Amandas perspektiv:

Jag gick till busshållplatsen där jag skulle möta Molly. Det var väldigt varmt ute och klockan var bara halv tio. Jag hade på mig ett par korta svarta shorts, ett rosa linne och ett par svarta ballerina skor. När jag svängde runt hörnet såg jag att Molly redan stod och väntade. Jag gick fram till henne och gav henne en kram.
”Är du nervös?” frågade hon.
”Lite” svarade jag och vi gick på bussen som kom. Vi satte oss någonstans i mitten.
”Vi måste göra klart den andra dansen också” sa hon.
”Ja, men jag slutar inte förrän klockan sju, och då har jag lovat Harry att jag skulle komma till honom. Men kanske imorgon efter att jag har slutat?” sa jag.
”Det blir jätte bra” sa hon och log. Vi gick av bussen och gick in i byggnaden. Glenn stod redan där med några andra personer så vi gick fram till dem.
”It was those last” sa han och började gå mot utgången. Vi andra följde efter, och satte oss sedan i några bilar som kom. Vi åkte till en idrottshall där vi skulle ha konserten om två veckor. Vi gick in och satte oss på några stolar. Glenn och någon annan man som hette Fred förklarade hur det skulle vara, i vilken ordning vi skulle sjunga och så. Jag och Molly skulle vara tredje först och sist. Vi gick igenom lite till och sen fick vi gå igen. På tisdag skulle vi komma och visa upp vad vi skulle göra för Glenn och Fred. Klockan var tolv och jag hade tre timmar på mig tills jag skulle börja jobba. Vi gick till busshållplatsen och tittade på tidtabellen. Vi skulle behöva vänta i tjugo minuter. Vi gick över gatan och satte oss på en bänk i en park så länge. Vi satt och pratade om vad vi skulle ha på oss på konserten. Vi sa att det skulle gå att dansa i men ändå vara snyggt. Vi kom fram till att vi skulle shoppa också. Vi gick på bussen när den kom och gick sen av där vi skulle. Jag sa hejdå till henne och sen gick jag hem. Jag öppnade dörren och gick in. Jag kollade på klockan, den var tolv. Jag hörde ljud från Tv:n, så jag gick dit. I soffan satt Andreas och Jacob och spelade Fifa. Jag skrattade åt dem, för de såg så koncentrerade ut. Jag gick in i köket och började göra lunch. Det fick bli pannkakor jag orkade inte med något annat. Jag blandade ihop alla ingredienser och stekte pannkakorna. När de var klara gick jag till Tv:n och sa att de skulle avsluta. De brydde sig inte alls och jag suckade. Jag sa istället att jag hade gjort pannkakor och då avslutade de direkt och sprang till köket. Jag skrattade åt dem och satte mig ner och började äta. När vi var klara var klockan tjugo över ett och jag gick upp för att byta om till andra kläder. Jag tog av mig mina shorts och linnet och tog på mig ett vitt linne och en svart kjol. Jag gick in på mitt rum och loggade in på facebook, där hade jag fått många frågor av mina vänner om hur jag hade fått killarna i One Direction att bli vän med mig där. Jag orkade inte svara så jag loggade ut igen. Jag satte istället på musik och övade lite på mina och Mollys danser. När klockan var tjugo i tre gick jag ner och sa hejdå. Sen gick jag till bussen och sa hejdå. Eftersom jag jobbade på eftermiddagen på en söndag var det väldigt mycket folk på cafét och det blev mycket at göra. Men när klockan äntligen var sju, tog jag av mig mitt förkläde och gick ut där Harry stod och väntade på mig. Jag log och gav honom en kyss. Vi hörde något som klickade till och vände oss om. Där stod det en paparazzi och tog ett foto. Ajdå! Tänkte jag och gick snabbt bort därifrån med Harry. Vi gick snabbt hem till honom. När vi kom in i lägenheten satt Louis i köket och åt pizza med Niall. Vi gick in till dem, satte oss ner och tog varsin bit.”We had planned to go out now, do you want to come with?” frågade Louis. Harry tittade frågande på mig och jag skakade på huvudet.
”No, we’re staying” svarade Harry.
”Ok, but we goes now, bye” sa Niall och han och Louis gick bort till hallen. De tog på sig skorna och gick ut.
Jag och Harry satte oss i soffan och satte på Tv:n. Han kysste mig länge och passionerat. Jag log mot honom och kysste honom igen. Det övergick sedan i hångel och Harry låg på mig i soffan.
”The bed?” frågade han mellan kyssarna. Jag nickade och vi gick dit medans vi kysste varandra. Vi la oss på sängen och snart låg vi i bara underkläder. Harry tog av mig min bh och tittade sedan frågande på mig och jag nickade.



Förlåt för att det inte blev någon del igår och att dena inte blev lika lång som vanligt... Men jag har väldigt mycket läxor denna veckan, men jag kommer med en till del idag :) Hope you like it ;)
/Amanda

Del 15

Senaste:

Jag, Jacob, Andreas och Molly gick ut och satte oss i bilen, och Jacob körde först hem till Molly för att lämna henne.

”Hejdå Molly” sa jag och gav henne en kram.

”Hejdå Amanda” sa hon ”Och hejdå Andy och Jake”

”Hejdå” sa Jacob och Andreas och vi körde hem.



”Vi ska till resturangen halv åtta, så ni får vara klara då” sa Bea.

”Okej” sa jag, Jacob och Andreas. Jag gick upp på mitt rum och kollade på klockan, den var halv två, jag hade alltså fem timmar på mig. Jag började med att gå in i duschen, och när jag var klar tog jag på mig hudfärgade underkläder och en t-shirt och mjukisbyxor. Jag fönade håret och sen gick jag in på mitt rum och satte mig vid datorn och loggade in på Skype. Wille var inloggad så jag ringde ett videosamtal till honom.

Hej Amanda” sa Wille och vinkade när han svarade.

Hej Wille, hur har du det?” frågade jag. Vi satt och pratade en stund och sen kom mamma också. Jag berättade om konserten jag skulle vara med på. Och att jag skaffat en pojkvän.

”Vad heter han då?” frågade Wille nyfiket.

”Harry Styles” svarade jag.

”Är inte det han som är med One Direction?” frågade mamma.

”Joo” sa jag.

”Hur träffade du honom?” frågade mamma.

”Vi var ju och bowlade med dem, de är ju kompisar med Andy och Jake” svarade jag.

”Just det, det sa du ju för någon dag sen” sa mamma. ”Men du? Vi måste lägga på nu, jag och Wille ska iväg till några kompisar i Malmö.”

”Okej, hejdå, älskar er” sa jag.

”Älskar dig med” sa mamma och så avslutade vi samtalet. Jag kollade på klockan och såg att den var tre. Jag började fundera på vad jag skulle ha för någon klänning. Jag gick till garderoben och började att lägga ut alla klänningar på sängen, men fick sen fortsätta på golvet för de var så många. Vissa valde jag bort direkt och hängde tillbaka dem. Efter ett tag hade jag bara tre klänningar kvar att välja mellan. En rosa och vit, en lila och en vit med rosa blommor. Jag hörde att det ringde på Skype så jag dit och satte mig. Jag log när jag såg att det var Harry.

Hey Harry” sa jag och log när jag svarade.

Hey Amanda, what are you doing?” frågade han och log mot mig.

”I try to choose which dress I should have tonight" svarade jag.

”Show them to me so can I decide” sa han och jag visade honom alla klänningarna.

I think that you should have the pink and white” sa han efter en stund.

Then I take this” sa jag och log. Vi pratade tills klockan var fyra, han skulle iväg med killarna.

Bye, love you” sa jag och gjorde en slängkyss mot kameran.

Love you too, see you” sa han och vi stängde av.

Jag tog av mig mina kläder och tog sen på mig klänningen som Harry hade valt. Jag borstade igenom håret och lockade håret lite extra. Jag sminkade mig noga med ögonskugga, mascara och rosa läppglans. Jag tog fram två vita armband och ett par guldiga högklackade skor. Sen letade jag reda på en vit kuvert väska och la i mobil, nycklar och läppglans i den. Jag kollade på klockan igen och såg att den bara var fem. jag loggade in på Skype igen och såg att Evelina var inne.

”Hej Evelina! Hur har du det?” skrev jag.

”Bara bra, själv?” svarade hon.

”Bra, ska du göra något speciellt i kväll?”

”Ja, jag ska på bio med Adam :)”

”Dejt eller?”

”Haha, ja :)”

”Lycka till ;)”

”Tack ;) Vad ska du göra ikväll då?”

”Vi ska fira Andy, han fyller år idag. Så vi ska till en resturang och äta.”

”Okej, hur mycket är det nu han fyller?”

”17”

”Just det! Men du? Jag måste fixa mig nu, hörs <3 ”

”Okej, hejdå <3”

Jag loggade ut från Skype och kollade på klockan igen. Nu var den var kvart över fem. jag suckade och loggade in på facebook. Jag hade fått sex nya vän förfrågningar, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Molly Karlsson och Liam Payne. Jag accepterade alla och kollade runt lite. Det var många som hade skrivit på min profil. Mest om att dem saknade mig och ville träffas snart. Jag kommenterade några och loggade sen ut. Jag tog fram min systemkamera som jag inte hade använt sen jag kom hit och började ta lite foton på mig själv och på huset. Jag gick ut till trädgården och tog lite foton. Det har varit många som har berömt mig för att vara en bra fotograf. Jag fotade nog ganska länge, för efter ett tag kom Jacob ut och sa att klockan var kvart över sju. Jag gick in och upp på mitt rum. Jag ställde mig framför spegeln för att kolla ifall något behövde fixas till. Jag tog på lite mer läppglans och sen tog jag mina skor och väskan jag ställt fram och gick ner. Jag kom på att jag kunde ta med mig min digitalkamera, så jag gick snabbt upp för att hämta den. Jag la ner den i kuvertväskan och började ta på mig mina guldiga skor. Andreas och Jacob kom ner för trappan samtidigt som Bea kom ut från sitt badrum. Jag tog på mig en svart tunn skinnjacka att ha över när vi var utomhus för att det inte skulle bli för kallt. De andra tog på si skor och sen gick vi ut. Vi bestämde oss för att gå, det var inte så jätte långt till resturangen. Det tog ungefär tjugo minuter att gå dit och Jacob frågade ifall jag inte fick ont i fötterna av att gå i så höga klackar.
”Haha, nej. Jag är van” sa jag och skrattade.
”Jag skulle typ bryta fötterna ifall jag skulle gå i sånna skor” sa han och skrattade.
”Men även fast du har högklackade skor så är Jacob typ en decimeter längre än dig” sa Andreas och skrattade.
När vi kom fram satte vi oss vid ett bord som vi blev visade till.

 
Jacobs perspektiv:

Vi satte oss ner och fick varsin meny. Jag tittade igenom den och bestämde mig snabbt för kött och pommes och det ville Andreas också ha. Amanda bestämde sig för pasta carbonara och mamma bestämde sig för en kycklingsallad. Vi beställde det och varsin dricka. Efter ett tag kom drickan, och sen kom maten. Vi satt och pratade om lite allt möjligt medans vi åt. Jag gick på toa och när jag kom tillbaka hade några av mina pommes försvunnit. Jag tittade på Amanda som såg väldigt oskyldig ut och skakade på huvudet och skrattade.

 

Andreas perspektiv:

När vi ätit upp så beställde vi varsin glass. Det hade varit en bra födelsedag och vi hade skrattat en hel del. När vi var klara betalade mamma och vi gick hem igen. Jag kunde inte förstå hur Amanda kunde gå i så höga klackar. Medans vi gick tog Amanda många foton med sin kamera. När vi kommit hem satte vi oss i soffan och satte på en film.  Efter filmen gick Amanda och la sig direkt eftersom hon skulle gå upp klockan sju imorgon. Mamma gick också och la sig, hon hade mycket att göra på jobbet, så hon behövde jobba mycket hela sommaren. Jag och Jacob tittade på en film till men sen så gick vi och la oss.



Det här var kanske en lite tråkig del... menmen

/Amanda

Ingen del 15 idag :(

Jag vet att jag lovade fem delar nu i helgen, men jag hann inte bli klar med den femte (alltså del 15) delen :(. och jag vill liksom inte vara vaken för länge eftersom det är skola i morgon. hoppas att det inte gör något :) Men den delen kommer imorgon!
/Amanda

Del 14

Senaste:


Efter att vi hade ätit klart, bestämde vi oss för att titta på en film. Denna gången var jag och Molly snabba på att sätta oss i soffan. Molly satte sig i ena kanten av soffan och jag satte mig bredvid henne. Louis satte sig bredvid mig, och sen satte sig Liam bredvid Louis, Niall bredvid Liam och Jacob bredvid Niall. Harry, Zayn och Andreas fick inte plats så de gick och hämtade en madrass och la den på golvet. Harry tog tag i mina ben och drog ner mig på madrassen bredvid honom. Zayn satte sig då mellan Molly och Louis där jag satt innan. Jag la mig med huvudet på Harry och han kysste mig på pannan.
“Perhaps we should start a movie” sa Andreas och vi skrattade. Liam reste på sig och satte i en film.
”Wich movie did you take?” frågade jag.
”A horror movie” sa han.
”Byt thanks then!” sa jag halv surt.
”But I would save you” viskade Harry i mitt öra.

 

Mollys perspektiv:

När Liam sa att det var en skräckfilm, ryckte jag till. Jag hatade verkligen skräckfilmer. Jag kände hur Zayn tittade på mig. Filmen började och den var riktigt läskig. Jag skrek till precis samtidigt som Amanda och killarna började skratta.
”It was NOT fun” sa Amanda.
”Yes, it was, you screamed at the same time, and it wasent scary” sa Louis retsamt.
”Yes, it was some scary!” sa Amanda ”Or how Molly?”
”Yeeees” svarade jag.

 När filmen äntligen var slut reste jag mig upp.
"Var ska du?” frågade Amanda.
”Jag ska bara gå på toa” svarade jag och gick mot badrummet. Jag tog med mig min One Piece in och bytte om till den. När jag kom ut satte jag mig i soffan igen. När Amanda såg att jag hade tagit på mig min One Piece så gick hon in på Harrys rum och bytte om till sin som var likadan som min. Hon la sig bredvid Harry igen och vi satte på en ny film. När filmen var slut hade alla utom jag, Amanda och Harry somnat. Vi satte oss vid köksbordet och började spela lite kort, men efter ett tag satt alla tre och gäspade så vi gick och la oss. Jag och Amanda gick in i badrummet medans Harry tog fram madrasser. Vi tog bort vårat smink och borstade tänderna. Amanda tog ut sin fläta och borstade igenom håret. Vi gick bort till tv:n där Harry hade lagt fram madrasser. Harry gick in i badrummet och vi tog av oss våra One Piece så vi stod i bara linne, sen la vi oss på varsin madrass. Efter några minuter kom Harry ut från badrummet och la si ner bredvid Amanda. Vi sa godnatt och jag somnade direkt.

 

Harrys perspektiv:

 

Amanda lay with her head on my arm and she fell asleep almost immediately. I kissed her gently on the cheek in order not to wake her. I looked at her, she was so beautiful when she slept. Although it was she always. Amanda began to smile in her sleep and I wondered just what she dreamed of. After a while I fell asleep and was slipping into dreams.

 

Liams perspektiv:

I woke up and felt that it was very uncomfortable to where I stood. I left me slowly up and looked at the others. Harry smiled next to Amanda on a mattress, Molly was on another, Andreas was on the mattress underneath the couch and the other sat in the couch and slept. I went and downloaded another mattress and layed me on it and fell asleep immediately.

 

 

 

 

Amandas perspektiv:

Jag vaknade av att de var väldigt varmt och ljust i rummet. Från köket luktade det pannkakor. Jag tittade på Harry som låg med armen runt mig. Han var så vacker nr han sov. Jag skakade lite på honom så han vaknade.
”Good morning beautiful” sa han.
“Good morning” sa jag och kysste honom. Sen reste jag på mig och tog på mig min One Piece. Jag tog upp min hårborste och borstade igenom håret sen satte jag upp det i en slarvig knut. Jag gick in i köket och såg att det var Liam som stod och stekte pannkakor.
”Can you go and bring the other?” frågade han och jag nickade. Jag började med att väcka Molly lite försiktigt och sen bestämde vi oss för att hämnas på Andreas och Jacob. Så vi tog våra mobiler, och letade upp någon låt. Sen la jag min mobil bredvid Andreas huvud och Molly la sin bredvid Jacobs huvud. Vi räknade till tre och sen satte vi på musiken och skruvade upp volymen på det högsta. Andreas och Jacob vaknade direkt, och det gjorde också Louis, Niall och Zayn. Vi skrattade åt deras ansiktsuttryck och tog bilder på dem.
”What was it good for?” frågade Niall.
”We would just get revenge on Jake and Andy” sa jag oskyldigt. Jag gick till min handväska och tog fram presentkortet till Andreas.
”Grattis på födelsedagen Andy” sa jag och gav honom presentkortet.
”Just det, jag fyller ju år idag” sa han och jag skrattade åt honom. Vi gick ut i köket och satte oss vid bordet. Liam ställde ner pannkakorna på bordet och vi började äta.

När vi ätit klart gick jag in i badrummet och borstade tänderna. När jag vände mig om stod Harry där och han böjde sig ner mot mig och våra läppar möttes.
”Can you do it in another room? I want to shower” sa Louis och puttade ut oss ur badrummet. Men jag gick tillbaks in för att ta mina saker. Louis stod och väntade på mig och jag gjorde det extra långsamt bara för att det var kul.
”What fun you are” sa Louis ironiskt och jag skrattade åt honom. jag gick ut i hallen och tog på mig mina skor.
”Bye Harry” sa jag och kramade honom.
”Do you have to go now?” frågade Harry och såg lite ledsen ut.
”Yes, we're going to celebrate Andy, but I call you on Skype then” sa jag och pussade honom på kinden.
”Okey, promise” sa han.
”I promise” sa jag och ställde mig på tå för att kyssa honom.
”Amanda, come on now” sa Jacob och drog bort mig från Harry.
”What are you doing?” frågade jag och gick till Harry igen och gav honom en snabb kyss på munnen.
”Bye, I’ll miss you” sa han.
”We will meet tomorrow” sa jag och skrattade. ”But I’ll miss you too”
”Good, love you” sa han.
”Love you too” sa jag och gav honom en snabb kram och sa sen hejdå till de andra.
”Bye”
Jag, Jacob, Andreas och Molly gick ut och satte oss i bilen, och Jacob körde först hem till Molly för att lämna henne.
”Hejdå Molly” sa jag och gav henne en kram.
”Hejdå Amanda” sa hon ”Och hejdå Andy och Jake”
”Hejdå” sa Jacob och Andreas och vi körde hem.



Inte så rolig del kanske, menmen

/Amanda

Del 13

Senaste:


Andreas perspektiv:

Jag och Jacob satt nere i köket och åt frukost. Klockan var halv elva och tjejerna hade inte vaknat än.
”Ska vi gå och väcka dem?” frågade jag Jacob.
”Okej” sa han och vi gick upp på Amandas rum. Vi smög försiktigt bort till Amandas dator och kopplade in min iPhone i den. Sen letade vi upp en opera låt på spotify och satte på den på högsta volym. Molly slog upp ögonen direkt och gav mig och Jacob en sur blick, men Amanda la sig bara med kudden över huvudet och sov vidare. Jag gick fram till hennes säng, och drog bort täcket och kudden. Då vaknade hon och gav mig en ännu surare blick än vad Molly hade gjort. Hon såg så rolig ut att jag tog hennes iPhone , knappade in hennes pin-kod och tog ett foto på henne.
”Hur kunde du min kod?” frågade hon surt.
”Du håller ju inte precis för när du skriver in den, så jag tror att många kan den” sa jag och skrattade. Hon suckade och skakade på huvudet. Jag och Jacob gick ner igen.

 
Amandas perspektiv:
”Förlåt för att du skulle bli väckt så här, men de är sjuka i huvudet, det är bara att börja vänja sig” sa jag och skrattade.
”Haha, okej” sa Molly och tog på si sin One Piece. Jag tog också på mig min och vi borstade igenom håret och sen gick vi ner för att äta frukost. Jacob och Andreas satt fortfarande vid bordet och åt frukost. Jag bredde en macka och började äta, men jag var inte så hungrig, så jag åt bara halva.
”Vad mycket du äter då” sa Andreas ironiskt.
”Bara för att du äter på din sjunde macka!” sa jag och räckte ut tungan.
”Sjätte faktiskt” sa han och vi skrattade.
”Vill ni bada sen?” frågade Jacob.
”Vi måste först öva så att vi kan båda låtarna utantill och börja lite på dansen till Stole my Heart, men ifall vi hinner innan vi ska iväg, så visst. Men vi måste äta lunch innan vi sticker också” svarade jag.
”Okej” sa Jacob och jag och Molly gick upp och klädde på oss. Jag tog på mig ett par vita shorts och ett lila linne, och Molly tog på sig ett par jeans shorts och ett rosa linne. Vi gick in i badrummet och borstade tänderna och sminkade oss. Sen gjorde jag en inbakad fläta på mig själv, och då frågade Molly ifall jag kunde göra en på henne också, så jag gjorde en på henne också. Sen gick vi in på mitt rum och började öva på låtarna. Vi delade upp verserna, men sjöng samtidigt i refrängerna. Efter en halvtimme kunde vi båda helt utantill, och vi började lite på en dans till Stole my Heart. När klockan var halv två gick vi ner för att göra lunch. Det fick bli makaroner och köttbullar. Vi gjorde mat till killarna också och de kom rusande så fort vi sa att det var mat. När vi ätit upp gick jag och Molly upp och tog våra väskor, sen gick vi ner och sa till Jacob att vi skulle åka så han kom. Vi satte oss i bilen och vi sa adressen till honom och han körde dit. Vi sa hejdå, och sen gick vi in i byggnaden. Den var stor och hade stora fönster. När vi kom in såg vi Glenn och han kom fram till oss.
”Hey girls, we can go to my room” sa han och vi följde efter honom till ett rum. Han frågade vilka låtar vi valt, och vi svarade.
”Good choice” sa han och skrev ner något på några papper. ”It is you and some others to be with, and we'll have practice with all on Sunday at ten. So when are you going to get, but you don't need to be ready with the dances, but we'll just go through everything and what order we want and stuff.”
”Okey” sa vi. Han berättade lite mer och sen fick vi gå.
”Vad ska vi göra nu då? Vi ska till Louis och Harry om tre timmar, så vi kan fika eller något nu och sen gå hem och fixa oss” sa jag när vi kommit ut.
”Det låter bra, vi kan gå till Milkshake City” sa Molly och jag nickade. Vi gick dit och beställde varsin milkshake, jag med jordgubbssmak och Molly med chokladsmak. När vi druckit upp gick vi till en busshållplats och tog en buss som kom precis när vi kom. Vi gick av efter en stund och gick hem till oss. Vi gick in i varsin dusch och duschade. Sen gick vi till mitt rum, stängde dörren och klädde på oss. Jag tog på mig ett par svarta shorts med en hög midja och ett vitt linne som jag stoppade i dem.

Jag tog en liten bag och la i min One Piece, lite kläder och tandborste mm. Sen fönade jag håret och gjorde en lös fläta. Vi gick ner till killarna som var redo att åka. Precis innan vi skulle gå ut från huset kom jag ihåg att jag glömt packa ner Andreas present från mig, ett presentkort på en sportaffär. Jag sprang upp för trappan och hämtade det och la det i min handväska, sen sprang jag ner igen och tog på mig ett par svarta pumps och låste dörren, sen gick jag till bilen och satte mig. Jacob satte igång bilen och körde hem till Harry och de andra. Vi gick ur bilen med våra väskor och gick till Harry och Louis lägenhet. Vi knackade och Louis öppnade. Strax efter kom Harry och log mot mig.
”Hey beautiful” sa han och kysste mig.
”Hey” sa jag.
”Have you been longer?” sa han förvånat och sen tittade han ner på mina fötter och såg att jag hade högklackade skor på mig. Han skrattade och tog min väska för att ställa den i hans rum. Jag tog av mig mina skor och kramade om resten av killarna. Sen presenterade jag Molly för dem. Vi gick bort till soffan, men killarna sprang dit och satte sig så jag, Molly och Harry fick inte plats. Jag gick fram till Andreas och puttade bort honom från soffan, men när jag skulle sätta mig så la sig Louis ner där Andreas suttit. Jag suckade och satte mig på hans mage. Han puttade bort mig och satte sig upp igen, så att Andreas kunde få tillbaks sin plats. Jag tog en kudde och kastade den på Louis och skulle gå ut i köket för att ta ett glas vatten när jag kände en kudde i huvudet. Jag vände mig om och såg att Louis stod där med en kudde i handen och med ett busigt leende. Han kastade kudden på mig och jag tog upp den och daskade den i huvudet på honom och då kände jag några armar runt mig som lyfte upp mig och bar iväg mig till soffan. Jag såg att det var Harry och han satte sig på mig med benen på mina armar och började kittla mig. Jag försökte komma loss, men det gick inte. Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen.
“Tell me that I am the best” sa han.
”You are the best” sa jag och han slutade kittla mig och klev upp ur soffan. Han räckte mig handen och hjälpte mig upp.
”Check Out! Now you have destroyed my hairstyle” sa jag och försökte låta seriös, men jag började skratta istället. Jag tog ut flätan och borstade igenom håret med fingrarna. Sen flätade jag en ny fläta och satte mig i soffan. Molly satte sig bredvid mig och vi kollade på när killarna hade kuddkrig. Efter en kvart var alla killar helt slut och vi skrattade åt dem.
”Can we eat now? I’m hungry!” sa Niall och vi började skratta.
Yes, I’m hungry too” sa Harry och vi gick ut i köket för att göra tacos.



Två delar till kommer komma upp idag
/Amanda


Del 12

Senaste:

”Bye, see you” sa Harry.
“Bye” sa jag och gick ur bilen. Jag låste upp dörren och gick in. Jag låste dörren igen och gick till Tv-rummet där Jacob och Andreas satt.
”Hade du kul?” frågade Jacob.
”Ja” svarade jag och satte mig i soffan.
”Så då är det du och Harry nu då” sa Andreas.
”Ehm, ja. Men hur vet du det?” frågade jag.
”Louis skickade en bild på när ni kysstes utanför deras lägenhet” svarade Andreas och visade en bild på sin mobil.
”Jaha” sa jag och rodnade. ”Hur mycket är klockan?”
”Tio över ett” svarade Jacob.
”Oj, då går jag och lägger mig nu” sa jag och gick upp.



Idag skulle Harry och de andra killarna vara i studion hela dagen och jag skulle jobba från halv elva till fem. Jag gick upp ur sängen när alarmet ringde halv åtta. Jag gick in i badrummet och klev in i duschen. När jag duschat klart tog jag på mig en vit t-shirt och en svart kjol. Jag fönade håret och satte upp det i en knut. Sen gick jag ner och åt frukost. När jag var klar gick jag upp och borstade tänderna. När jag var klar med att sminka mig såg jag att klockan bara var halv tio, så jag satte mig vid datorn och loggade in på skype. Jag hade sex ny vän förfrågningar, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne och Molly Karlsson. Jag accepterade alla och såg att Molly var inne, så jag skrev till henne.

”Hej Molly! Lust att träffas idag?”

”Hej! Klart att jag vill ;) När?”

”Jag slutar vid fem, så ifall du kommer till cafét då så kan vi gå hem till mig sen?”

”Det blir bra, ses då”

”Japp det gör vi, hejdå”

”Hejdå”

 

Vi avslutade för Molly skulle i väg. Jag var precis på väg att logga ut när Evelina loggade in.

Hej Amanda :) Hur har du det?”

”Hej, det är bra, lite trött bara, själv då?”

”Bara bra, och vet du?”

”Nej?”

”Bara 22 dagar kvar nu<3”

”Jaa, snart ses vi :) Jag saknar dig sååå <3”

”Saknar dig med <3 Du måste visa mig allt i London när jag kommer ;)”

”Jadå ;) fast jag hittar inte överallt, haha X)”

”Men du, hur blev dejten igår?”

”Underbar!!!!!! Vi är tillsammans nu :)”

”Grattis <3 Vad ska du göra idag?”

”Jag ska snart åka och jobba, och efter det ska jag träffa min nya kompis, Molly, och göra något med henne, Andy och Jake. Och vad ska du göra då?”

”Jag ska åka till stranden med Axel och Anton om typ en timme”

”Okej, hälsa från mig och säg att jag saknar dem. Har inte haft någon kontakt med de, för de är ju aldrig inloggade, haha X), men jag måste gå till bussen nu, hörs <3”

”Okej, hejdå”

 

Jag loggade ut från skype och tog min väska och gick ut till busshållplatsen. Jag hann precis med bussen. När jag kom till cafét var det inte så många där. Jag tog över kassan, så Malin gick och bakade lite. Det var rätt så lugnt nu på förmiddagen, och det var skönt. När klockan var halv ett gick jag och åt lunch, och sen gick jag och dukade av alla bord och torkade av dem.
"Hello! Is it you who is Amanda?” frågade en man som kommit in i cafét.
”Yes?” svarade jag.
”Yes, it is so that we have received a tip that you are good at singing and dancing, so we are wondering if you would like to be part of a small concert we're having?” sa mannen. Jag blev förvånad, vem är det som har tipsat om mig?
”Yes, I think, but can I get to think about things a bit?” frågade jag och mannen nickade och gav mig en lapp med ett nummer på.
”Yes, please tonight as we talk a little more about it” sa han och gick. Jag stod helt förstummad, skulle jag vara med eller inte? Jag älskade verkligen att sjunga och dansa, men skulle jag tacka ja?
”Who was he?” frågade Simon och avbröt mina tankar.
”A man who said that someone had tips them that I am good at singing and dancing, so he asked if I wanted to be with a small concert” svarade jag.
”Do you said yes?” frågade Simon.
“I said that I wanted to give some thought to the matter” svarade jag. Jag och Simon gick in i köket igen.
”But sing it a bit for me, so I can hear how good you are” sa Simon.
”Ehm, okej.. But what shall I sing?” frågade jag.
”You can sing… I know! You'll be singing What make you Beautiful, for it can you get?!” svarade han och jag nickade. Jag började sjunga och Simon tappade hakan.
”It was very good! I really think you'll say yes” sa han när jag sjungit klart.
”Thanks, but I don't really know..” började jag men Simon avbröt mig. ”Why not? You are very good and I think you will find that it's fun”
”Mmm” sa jag och började baka rulltårta.

När klockan var fem i fem kom Molly in i cafét.
”Hej Amanda!” sa hon och av mig en kram.
”Hej Molly! Jag ska bara gå och lämna mitt förkläde, sen kan vi ta bussen hem” sa jag och gick och lämnade mitt förkläde. Jag sa hejdå till Simon och sen gick vi ut till busshållplatsen. Vi behövde vänta i tretton minuter innan bussen skulle komma. Jag berättade om mannen som kommit in på cafét tidigare idag. Molly log mot mig och sa: ”Det var jag som tipsade om dig!”
”Var det?” frågade jag.
”Ja, du sa ju att du skulle vilja stå på en scen och sjunga, så när jag såg en lapp om att de sökte efter personer som ville sjunga på en konsert så tipsade jag om dig” sa hon och log.
”Men vill inte du också göra det?” frågade jag.
”Jag vet inte riktigt, jag gillar inte att stå på en scen och sjunga inför så många” sa hon.
”Men ifall vi gör det tillsammans? Snälla!” sa jag och gjorde puppy eyes.
”Okej då” sa hon och skrattade. Vi klev på bussen och satte oss längst bak. Vi började prata om allt möjligt, och vi höll på att missa gå av bussen.
”Det var nära” sa jag och vi skrattade. Vi gick in och jag presenterade Molly för Jacob och Andreas.
”Vad har du lust att göra?” frågade jag Molly.
”Vi kanske ska bestämma vilken låt vi ska sjunga” svarade Molly och nickade.
”Vaddå sjunga?” frågade Andreas.
”Vi ska vara med på en konsert” svarade jag glatt och jag och Molly gick upp på mitt rum. Vi bestämde oss först för att ringa till mannen. Jag tog upp lappen ur väskan och slog in numret på telefonen. Jag satte på högtalaren så att Molly också kunde höra.

”Hi, it is Glenn” svarade mannen i telefonen.

”Hello this is Amanda Olsson” sa jag.

”Hi Amanda! Have you decided?” frågade Glenn.

”Yes, I want to be with, and my friend also” svarade jag.

”Perfectly! What is the name of your friend?” frågade han.

”Molly Karlsson” svarade jag.

“Okay, and you will have to sing two songs, and like to dance simultaneously” sa Glenn.

”Okay, we can do that” sa jag.

”Can you get past tomorrow so we can talk some more?” frågade Glenn.

”Yes” svarade jag.

”Well, you can come at three” sa han och vi la på.

”Okej, då ska vi komma på två låtar vi ska sjunga som dessutom går att dansa till” sa Amanda.

 

Mollys perspektiv:
”Ja” sa jag och vi gick in på spotify för att leta efter någon bra låt. Vi gick in på top listan och kollade. Vi bestämde oss för Shout it out med David Lindgren och Stole my Heart för vi tyckte att vi kunde båda texterna typ utantill och de var lätta att komma på en dans till. Vi började med att försöka komma på en dans till Shout it Out, och efter en och en halv timme var vi nästan färdiga.
”Jag behöver verkligen svalka av mig” sa Amanda.
”Jag också!” sa jag och vi gick och bytte om till bikinis, jag fick låna en av Amanda. Vi sprang nerför trappan, ut genom altan dörren och i poolen.
”Det var skönt, man blir verkligen svettig av att dansa i en och en halv timme!” sa Amanda.
”Ja, men vi blev ju nästan klara” sa jag. Vi badade en liten stund och sen gick vi upp och bytte om.
”Du kan ju sova över här ifall du vill?” frågade Amanda mig.
”Ja, men då måste jag hämta mina saker.
”Ja, vi kan åka och öra det nu, jag kan fråga Jacob ifall han vill köra oss så slipper vi ta bussen” sa hon och vi gick ner. Amanda frågade Jacob ifall kunde köra oss och det kunde han. Vi gick ut och satte oss i bilen och Jacob körde hem till mig.
”Vi kommer snart” sa Amanda till Jacob och vi gick in i huset. Mamma och pappa satt i köket och jag gick in till dem för att säga att jag skulle sova över hos Amanda. De nickade och jag och Amanda gick upp till mitt rum och tog fram en väska. Jag tog fram lite kläder, en bikini, tandborste mm, och min rosa och vitrandiga One Piece.
”Sån har jag också” sa Amanda och pekade på min One Piece.
Jag la i lite till i väskan och sen gick vi ut till bilen och körde hem till Amanda igen. Vi gick in på hennes rum och tog fram en madrass till mig. Vi övade lite till på dansen till Shout it out så den var klar och sen gick vi och duschade i varsitt badrum och sen tog vi på oss våra likadana One Piece. Vi gick ner till Andreas och Jacob som satt i soffan. Vi satte på en film och tittade på den. Jag kunde inte låta bli att titta på Andreas lite då och då, han var så jävla snygg! Men så fort han tittade på mig så tittade jag på Tv:n igen.
”Du Andreas? Du fyller ju år i övermorgon, vad önskar du dig?” frågade Amanda Andreas efter filmen.
”Jag vet inte riktigt” svarade Andreas och Amanda suckade.
”Varför ska det vara så svårt att köpa presenter till killar?” sa hon och skrattade.
”När ska den dära konserten vara som ni ska vara med på?” frågade Jacob.
”Om två veckor tror jag” svarade jag.
”Okej” sa han.
”Och vi ska träffa en man som har hand om konserten i morgon klockan tre, så kan du köra oss dit? Vi fick en adress innan.” frågade Amanda.
”Okej” svarade Jacob. ”Vilka låtar ska ni sjung?”
”Shout it out och Stole my Heart, och vi ska dansa också” sa Amanda.
”Okej, kan ni inte visa?” frågade Andreas.
”Vi har bara hunnit göra en dans till Shout it Out, och vi är inte helt klara med den, vi måste ’finslipa’ lite på den” sa Amanda.
”Men kör ändå” sa Jacob.
”Okej då” sa Amanda och vi ställde os upp och satte på en karaoke version av Shout it Out.
”Det var väldigt bra” sa Jacob när vi var klara, men Andreas satt bara och skrattade.
”Vad skrattar du åt?” frågade Amanda irriterat.
”Tro inte att jag tyckte att det var dåligt, för det var jätte bra, men det såg så roligt ut när ni dansade i era One Piece” sa Andreas och försökte sluta skratta. Amanda skakade bara på huvudet och satte sig i soffan igen, men då började hennes mobil ringa.

 

Amandas perspektiv:

Direkt när jag satt mig i soffan så ringde in mobil. Jag tog upp den och såg att det var Harry om ringde. Jag svarade och gick in i köket för att få prata ostört.

”Hey Harry” sa jag.

”Hey Amanda, I missed you today” sa han.

”I missed you too” sa jag och log även fast han inte kunde se det. Vi pratade lite om dagen och jag berättade att jag och Molly skulle vara med i en konsert om två veckor. Vi pratade om lite annat och sen frågade Harry ifall jag och de andra ville komma till honom och Louis imorgon kväll.

”Yes! Is it ok if Molly also come with?” frågade jag.

“Of course! You can sleep here also if you want?” frågade han.

“Yes, see you then!” sa jag och vi la på, killarna skulle till studion imorgon, så jag kunde inte träffa Harry förrän på kvällen. Jag gick tillbaks till de andra och sa att vi fick komma till de i morgon kväll.
”Och du också” sa jag och tittade på Molly.
”Är du säker?” frågade Molly osäkert.
”Ja, såklart!” sa jag och hon kramade mig. Vi tittade på en till film och sen gick vi och la oss.



Kommentera! tre delar till ska upp idag!
/Amanda

Del 11

Senaste:

”Who was it you chat with?” frågade Louis.
“My best friend” svarade jag.
“I saw that you wrote my name, but it was just to write that I am best?” sa Harry och skrattade.
“Yes, of course we did” sa jag ironiskt.
“Good” sa Harry och log. Gud vilket fint leende han hade! Han är verkligen så himla snygg.
”What are you thinking at?” frågade Louis och puttade till mig.
”Nothing” sa jag snabbt och rodnade.
Vi satte på en till film, men ingen var så intresserad av den, utan vi satt mest och pratade. När klockan var tolv reste sig Liam upp och sa: ” Maybe we should go home now?”
”Yes” sa Niall och alla reste på sig.
”Bye Amanda and Andy, see you tomorrow?” sa Louis.
“Yes I think that” sa jag och log. Jag kramade all och när jag kramade Harry viskade han: ”Do you wanna go out with me tomorrow?”
”Yes” viskade jag tillbaka och log.



Idag var det inte något störigt alarm som väckte mig utan jag vaknade av mig själv. Jag kollade på mobilen och såg att klockan var halv tolv. Jag gick upp och in i duschen. Sen tog jag på mig underkläder och fönade håret. Sen gick jag in på mitt rum och tog på mig en lila klänning och gick ner. Jag gick in i köket och tog fram lite frukost. När jag ätit upp gick jag och borstade tänderna. När jag gått ut ur badrummet såg jag att Andreas fortfarande låg och sov, så jag tänkte att jag skulle få min hämnd nu. Jag gick in på hans rum, drog av honom hans täcke och drog bort hans kudde och slängde det på golvet. Men han låg fortfarande med stängda ögon, så jag ställde mig i sängen och började hoppa.
”Vad fan gör du?” frågade han och ställde sig upp.
”Hämnas” sa jag och skrattade.
”Du ska få igen sen, bara så att du vet!” sa han och gick in i badrummet och jag gick in till Jacob för att se hur han mådde. Han låg i sängen och läste en bok.
”God morgon Amanda” sa han.
”God morgon, och sen när började du läsa böcker?” frågade jag förvånat.
”Sen jag blev sjuk” sa han och skrattade.
”Men i alla fall, hur mår du?” frågade jag.
”Bra, jag tror jag är frisk” svarade han och reste på sig.
”Okej, vad bra. Då kan du kanske följa med mig och shoppa sen?” frågade jag.
”Med närmare eftertanke så tror jag att jag fortfarande är sjuk” sa han och la sig snabbt i sängen igen.
”Jag skojade bara” sa jag och Jacob pustade ut. Jag skrattade åt honom.
”Något du vill göra nu på eftermiddagen?” frågade jag.
”Ehm, kanske bara vara hemma och slappa” svarade han.
”Okej” sa jag och gick in i mitt rum. Jag tittade på mig i spegeln och såg att jag inte var särskilt brun, så jag bytte om till en bikini och gick sen ut och la mig på en solstol. Solen värmde mig och jag låg där och njöt. Jag tänkte på Harry, hur snygg och underbar han är. Hur fint hans leende var och att jag skulle på min andra dejt med honom ikväll. Jag låg och där i en halvtimme, sen kom Andreas och Jacob ut.

”Vad tänker du på?” frågade Andreas.
”Inget” sa jag och rodnade.
”Säkert” sa Jacob ironiskt och skrattade.
”Ska vi bada?” frågade jag snabbt för att de inte skulle börja fråga något.
”Jaaa!” skrek Andreas och hoppade i poolen och strax efter honom hoppade jag också i. Jacob tog lite längre tid på sig men hoppade sen i också.
”Så det är du och Harry nu då?” frågade Andreas och försökte vara seriös.
”Ehm, nej?” sa jag osäkert.
”Haha, säkert” sa Andreas retsamt och skrattade.
”Så vad ska du göra ikväll då?” frågade Jacob.
”Gå ut med Harry” sa jag tyst.
”Jag sa ju det” sa Andreas och skrattade.
Efter ett tag orkade jag inte bada mer, så jag gick upp och solade istället. När klockan var fyra gick jag in och gick till mitt rum. Jag kollade mig i spegeln och såg att jag blivit mycket brunare. Jag gick in i duschen och tvättade håret noga. Sen tog jag på mig svarta underkläder och fönade håret och lockade det sen så det blev lite lockigare än vanligt. Sen gick jag in i mitt rum för att välja kläder. Efter en kvart hade jag bestämt mig för en kort klänning utan axelband.

Jag tog på mig den och gick in i badrummet för att sminka mig. Jag tog lite svart ögonskugga, mascara och rosa läppglans. Jag valde en svart kuvertväska och la i nycklar, mobil, pengar och läppglanset. Jag kollade på klockan och såg att den bara var halv sju, det var en halvtimme kvar tills Harry skulle hämta mig. Jag satte mig vid min laptop och loggade in på skype. Så fort jag loggade in så ringde Evelina ett videosamtal. Jag klickade på svara och sen började jag prata med Evelina.

”Heeej Amanda, gud vad snygg du är!” sa hon.

”Hej på dej med och tack!” sa jag.

”Vad ska du göra?” frågade hon.

”Jag ska gå ut med Harry!” svarade jag glatt.

”Gud vad kul! Du måste säga till mig direkt ifall det blir något mellan er!” sa hon och jag skrattade.

”Jag lovar” sa jag. Vi pratade lite om allt och sen hörde jag att det knackade på dörren.

”Harry är här nu, hejdå!” sa jag och vi la på. Jag loggade ut från skype och gick och öppnade.

”Hey, are you ready?” frågade Harry och gav mig en kram. Han hade på sig ett par beiga chinos, en vit t-shirt och en svart kavaj.
”Yes!” svarade jag och log. Vi gick ut till hans bil och han körde iväg.
”Do you like Asian food?” frågade han.
“Yes, I love it!” svarade jag.
”Good” sa han. Han körde till en Asiatisk resturang och vi klev ur bilen. Han tog min hand och vi gick in.
”We have reserved a table for two” sa han till en av de som jobbade där.
”Name?” frågade hon.
”Harry Styles” svarade Harry och tjejen visade oss ett bord som var lite avsides. Vi beställde mat, jag beställde en nudelrätt med kyckling, och det gjorde Harry med. Vi satt och pratade om allt möjligt medans vi åt. Och när vi ätit klart beställde vi varsin dessert, jag beställde en fruktsallad och Harry en bit chokladkaka.
”Are you finish?” frågade Harry när vi ätit upp.
”Yes” svarade jag och vi bad om att få notan. När jag började ta fram pengar stoppade Harry mig och sa: ”I wanna pay”
”But you did it the last time too” protesterade jag men Harry gav sig inte utan betalade allt. Vi gick ut och gick bort till en park och satte oss på en bänk.
”I really like you” sa Harry och log.
“I like you too, very much” sa jag och log tillbaka. Vi lutade oss mot varandra och kysstes. Det var den mest perfekta kyssen någonsin.
”So are we together now?” frågade han och tittade på mig.
”If you want” svarade jag och kysste honom igen. Det kom en kall vind och jag började huttra lite.
”You freezing, maybe we should go home to me?” frågade Harry.
“Sure” sa jag och log mot honom. Han tog av sig sin kavaj och la den runt mina axlar, sen tog han min hand och vi gick tillbaks till bilen. Vi klev in i den och körde hem till honom. När vi kom fram, gick vi ur bilen och kysstes igen, jag kunde inte få nog av hans kyssar. De var så perfekta.
”Hey lover birds” sa Louis som helt plötsligt hade kommit ut. Jag och Harry släppte genast varandra och jag rodnade lite. Harry tog min hand och vi gick in tillsammans med Louis. När vi kommit in i Louis och Harrys lägenhet gick Louis in på sitt rum. Efter en liten stund kom han ut i One Piece.
”I goes to Niall, so you two has the apartment for yourselves” sa han och blinkade med ena ögat. Jag började rodna igen.
“So, what want you to do now?” frågade Harry när Louis hade gått ut.
“Ehm, watch a movie?” svarade jag.
“Okey” sa han och vi satte oss i soffan. Jag lutade mig mot honom och han la sin arm runt mig. Jag tittade upp på honom och log. Han lutade sig framåt och pussade mig på pannan. Vi hade satt igång en romantisk film, men båda tyckte egentligen att den var riktigt tråkig. När den var slut kom Louis och Niall in och kastade sig på oss i soffan.
”Guys! I can’t breath!” flämtade jag och de reste sig upp och satte sig istället bredvid oss.
”What movie have you seen?” frågade Louis.
“A boring romantic film” svarade jag och skrattade. Vi satte på en komedi istället och tittade.

 En och en halv timme senare var komedifilmen slut och vi var trötta allihop.
”Do you want to sleep here?” frågade Harry.
“I think I wanna sleep at home, because I have to work tomorrow, but maybe another time?” svarade jag och Harry såg lite besviken ut. Men log sen mot mig.
“Ok, should I drive you home?” frågade han.
“Yes” sa jag och sen sa jag hejdå till Niall och Louis och sen gick jag och Harry ut till hans bil. han körde hem mig och innan jag gick ur bilen lutade jag mig mot honom och av honom en kyss.
”Bye, see you” sa Harry.
“Bye” sa jag och gick ur bilen. Jag låste upp dörren och gick in. Jag låste dörren igen och gick till Tv-rummet där Jacob och Andreas satt.
”Hade du kul?” frågade Jacob.
”Ja” svarade jag och satte mig i soffan.
”Så då är det du och Harry nu då” sa Andreas.
”Ehm, ja. Men hur vet du det?” frågade jag.
”Louis skickade en bild på när ni kysstes utanför deras lägenhet” svarade Andreas och visade en bild på sin mobil.
”Jaha” sa jag och rodnade. ”Hur mycket är klockan?”
”Tio över ett” svarade Jacob.
”Oj, då går jag och lägger mig nu” sa jag och gick upp.



Del 11! vad tycker ni?

/Amanda

Svar på kommentar

Love it! Men vem var det hon pratade med när du skrev
”Who was it you chat with?” frågade Louis.
“My best friend” svarade jag.
“I saw that you wrote my name, but it was just to write that I am best?” sa han och skrattade.
“Yes, of course we did” sa jag ironiskt.
“Good” sa han och log. Gud vilket fint leende han hade! Han är verkligen så himla snygg.
”What are you thinking at?” frågade Louis och puttade till mig.
Vem var det som sa det? Harry? Annars när nämnde hon Louis i chatten?

Ja, det var Harry som sa:“I saw that you wrote my name, but it was just to write that I am best?” men jag råkade skriva han istället för Harry...
Och tack för att du skrev det ;)
/Amanda

Del 10

Senaste:

När filmen var slut halv tolv kom jag på att jag började klockan åtta imorgon.

”Shit, I have to go now” sa jag.

“Why?” frågade Harry.

“Because that I start working tomorrow at 8, so I have to go home now and sleep” svarade jag.

“Okay, I can drive you, if you want?” frågade Harry och jag nickade. Vi gick ut till bilen och han körde mig hem.

”Thanks for a wonderful night” sa jag och gick ur bilen. Harry log mot mig och sa hejdå. Sen körde han iväg och jag låste upp dörren och gick in. Jag låste efter mig och gick sen tyst upp till badrummet och tvättade bort sminket och borstade tänderna. Sen gick jag in på mitt rum och bytte om till min sov t-shirt. Jag var verkligen dödstrött, så jag somnade innan jag hunnit lägga huvudet på kudden.





Jag vaknade långsamt av alarmet. Jag gick upp och in i duschen. Efter några minuter hade jag piggnat till. Jag klev ut och klädde på mig underkläder, ett vitt linne och svart kjol. Jag fönade håret och satte upp det i en knut. Sen gick jag ner för att äta frukost.
”God morgon Amanda, hade du kul igår?” frågade Bea som satt vid bordet.
”Ja, och hur är det med Jacob?” frågade jag och rodnade. Jag bredde mig en macka och hällde upp yoghurt i en skål och åt.
”Han har feber, men du, jag måste sticka till jobbet nu, klockan är sju” sa hon och gick bort till hallen.
”Okej, hejdå” sa jag.
”Hejdå” sa hon och gick ut. Jag åt upp och sen gick upp och borstade tänderna. När jag gjort det sminkade jag mig och då kom Andreas in i badrummet.
”Vad gör du uppe halv åtta?” frågade jag förvånat.
”Ja, jag somnade tidigt igår” sa han.
”Okej, men jag måste gå till bussen nu, hejdå” sa jag och gick snabbt in i mitt rum för att ta en väska. Jag la ner mobil, nycklar och pengar och sen gick jag ut och till busshållplatsen. Bussen kom någon minut senare och jag gick på den.
Jag klev av på busshållplatsen närmast cafét och gick in.
”Hey Amanda! You can start to bake a chocolate cake” sa Simon.
“okey” sa jag och gick in I köket.

 När klockan var tre sa jag hejdå till Simon och Malin, sen gick jag ut. När jag kom ut såg jag att Harry och Louis stod utanför.
"Hey, what are you doing here?” frågade jag förvånat.
“We was waiting for you” sa Harry och log.
“Okay?”
“Yes, and now should you go home with us and do something” sa Harry och skrattade.
“Okey” sa jag och log. Vi gick in i Louis bil och han körde hem till dem.
”What are we going to do? Frågade jag när vi kommit in.
”Have a movie day!” sa Louis och skrattade. Vi gick in och där i soffan satt resten av killarna och Andreas.
”Witch movie should we see first?” frågade Liam.
“Love Actually!” sa Harry och de andra killarna suckade.
”Okej” sa jag och satte mig mellan Harry och Zayn i soffan.
 

Harrys perspektiv:

Amanda sat next to me on the couch. She leaned on my shoulder and I put my arm around her. She looked at me and smiled and I smiled back.
After the film, everyone started getting hungry so we ordered pizza.
"I'm so hungry that I could eat an elephant!" Said Niall and Amanda started to laugh. She got the worst laugh attack because she was laughing in kind five minutes. Then I started to laugh, so we lay on the floor and laughed while the others looked weird at us.
"What are you doing?" Asked Louis, but either I or Amanda could not answer because we were laughing so much. But eventually we stopped and got up. Then the doorbell rang and Niall ran there and then come back with the pizza.
"FINALLY!" He screamed and everyone laughed. We took out the plates and glasses, and then we sat down and started eating.
"Well, what should we watch for any film now?" said Liam after we finished eating.
"Cannot we do something else now and watch a movie later tonight?" said Louis.
"Well, I cannot watch a movie right now," Amanda replied, and the others agreed.
"What should we do?" I asked.
"Shopping?" said Amanda.
"Nooooo!!!" exclaimed Louis and Andreas.
"Yes, please!? You can decide what to do then! "She prayed and made puppy eyes.
"Okay then" sighed Andreas.
"Yeah!" Amanda shouted happily. Louis and Liam sighed, and we put our shoes on and went out.

After two hours of shopping Amanda had found three dresses and two shirts.

"Are you done now?" said Liam.
"Ehm, yes," replied Amanda.
"Finally!" shouted Louis.
We went to Andreas and Amanda and would watch a movie there.
"I'll just go and leave my bags in my room," said Amanda, and went up.

 

Amandas perspektiv:

Jag gick upp på mitt rum och la in kläderna i min garderob. Jag kände mig lite svettig så jag gick in i duschen för att duscha av mig snabbt. När jag var klar tog jag på mig underkläder och ett linne, sen gick jag in på mitt rum och tog på mig min lila One Piece. Jag fönade håret och satte upp det i en lös tofs. Jag gick in i Jacobs rum för att se hur det var med honom.
”Hur mår du?” frågade jag när jag kom in.
”Jag är lite trött, men annars är det bra” svarade han med en hes röst.
”Okej, krya på dig” sa jag och gick ner.
”Vad lång tid det tog för dig att lämna dina påsar” sa Andreas retsamt.
”Hahahaha” sa jag ironiskt.
”What did he say?” frågade Harry.
”Nothing” svarade jag.
”I see that you have changed clothes, why didn’t I took my One Piece with me?” frågade Harry.
“I have two more here, do you wanna loan one?” frågade jag och skrattade.
“Ehm, sure” sa han och då började jag skratta ännu mer.
”What is it?” frågade han.
”Both are pink” svarade jag och slutade skratta.
”Oh” sa han.
”But you can loan one if you still want” sa jag.
“I don’t think so..” sa Harry.
“I think you're beautiful in a pink One Piece” sa jag och flinade.
“No!” sa han och vi gick till soffan. De andra hade tagit fram popcorn och godis.
”Where had you thought that we would fit?” frågade Harry eftersom de andra fem hade tagit all plats I soffan.
”But Harry, you can sit in my knee of course” sa Louis med en tillgjord röst. Jag gick fram till soffan och puttade bort Louis och Andreas så jag fick plats mellan de och Harry trängde sig ner mellan mig och Andreas. Vi satte på filmen som var en komedi och det blev mycket skratt. När filmen var slut gick jag upp för att hämta min laptop och logga in på facebook eftersom jag inte varit där på jättelänge kändes det som. Jag satte mig på golvet med huvudet mellan Harrys ben. Jag loggade in på skype också och Evelina var inloggad.

Hej sötis, jag saknar dig <3” skrev hon.

”Jag saknar dig med, och jag längtar verkligen tills du kommer hit, jag vill ha dig här nuuuu <3 ;)”

”Jaa, jag längtar också, bara 24 dagar kvar, jag har räknat.. haha ;)”

”Det blir 24 lååånga dagar, fast ja har ju fått sex nya kompisar :):):)”

”Ja, du sa det så fort du träffat dem.. men du? Hur går det med Harry?”

”Vi har ju varit på en dejt, som jag berättade då, och jag gillar honom verkligen, men det har jag inte sagt till honom..”

”Haha, lycka till, men jag måste logga ut nu, ses om 24 dagar :)”

”Japp, längtar <3”

 

”Who was it you chat with?” frågade Louis.
“My best friend” svarade jag.
“I saw that you wrote my name, but it was just to write that I am best?” sa Harry och skrattade.
“Yes, of course we did” sa jag ironiskt.
“Good” sa Harry och log. Gud vilket fint leende han hade! Han är verkligen så himla snygg.
”What are you thinking at?” frågade Louis och puttade till mig.
”Nothing” sa jag snabbt och rodnade.
Vi satte på en till film, men ingen var så intresserad av den, utan vi satt mest och pratade. När klockan var tolv reste sig Liam upp och sa: ” Maybe we should go home now?”
”Yes” sa Niall och alla reste på sig.
”Bye Amanda and Andy, see you tomorrow?” sa Louis.
“Yes I think that” sa jag och log. Jag kramade all och när jag kramade Harry viskade han: ”Do you wanna go out with me tomorrow?”
”Yes” viskade jag tillbaka och log.



Del 10! förlåt för att den inte kommit tidigare, men min kusin var här, och jag ville inte vara taskig mot honom och sätta mig vid datorn. men jag lovar att det kommer minst fem delar nu i helgen :) Men kan ni inte kommentera något? jag ser ju att det är besökare.. För jag skulle gärna veta vad ni tycker?
/Amanda

Del 9

Senaste:

Vi satt och pratade en lång stund, sen var hon tvungen att gå hem och äta. Vi sa hejdå, men när jag skulle gå hem slog det mig att jag inte visste var jag var. Jag tog upp mobilen och ringde till Louis.
”Hey Amanda” sa han när han svarade. Jag sa till honom att jag inte visste var jag var och han skrattade. Han frågade ifall det fanns något speciellt där som jag kunde förklara så kanske han visste var jag var. Jag såg en staty och sa det till honom.
”Okay, I know where you are. We’ll comes” sa han och vi la på.
En kvart senare såg jag hans bil, och klev in i den. Jag satte mig där bak bredvid Harry som också följt med.

 




Harrys perspektiv:

”Thanks for the ride!” said Amanda and started to go out of the car. Louis gave me a meaning glance.
”Amanda?” I said and looked at her.
”Yes?” she said, looking quizzically at me.
”Ehm, do you… wanna… go out tonight… with me?” I asked.
”Sure” svarade hon och log.
”Good, eight o’clock?” I asked.
”Yes, see you then” she said and smiled.
”Yes” I said. Amanda smiled again and then she went into her house. I breathed out and Louis laughed.
"You see, she wanted to go out with you," he said.

 

Amandas perspektiv:

”Värst vad du ser glad ut” sa Jacob och skrattade.
”Ja, det är väl klart! Harry bjöd ut mig!” sa jag och log jättestort.
”Haha, grattis. När ska ni iväg då?” frågade han.
”Åtta” svarade jag.
”Då ska du nog skynda dig lite, klockan är kvart i sju” sa han.
”VA?! Jag måste skynda mig, jag går och duschar” sa jag och rusade upp för trappan. Jag gick snabbt in i duschen. Efter jag duschat klart tog jag på mig svarta underkläder och gick in på mitt rum. Men vad ska jag ha för kläder? Jag tog ut alla kläder från garderoben och la dem på golvet. Tillslut hittade jag en klänning som var okej.
 
Jag tog med den in i badrummet och fönade håret tills det var nästan torrt. Sen lockade jag det lite extra och satte på mig klänningen. Jag sminkade mig med mascara ögonskugga och läppglans. Sen tog jag en kuvertväska och stoppade i mobil, nycklar och pengar. Sedan gick jag ner.
”Vad fin du är Amanda! Vem är det du ska ut med?” frågade Bea.
”Tack! Jag ska ut med Harry” sa jag och rodnade utan att veta riktigt varför.
”Okej, ha det så kul!” sa hon och log och jag log tillbaka.
Efter några minuter plingade det på dörren. Jag gick och öppnade dörren och där stod Harry och log.
”Hey, you look beautiful” sa han och log.
“Thanks” sa jag och rodnade. ”Where are we going?”
“You’ll see” sa han och log. Vi började gå längs gatan och var tysta i början, men sen började vi prata om oss själva, om våra familjer och så.
”What are your parents working at?” frågade han.
” My mother was a cook at a Thai restaurant before but now she works controllers and sometimes as a cook on a restaurant. My father I do not know, he left before my little brother was born” sa jag och tittade ner i marken.
”Oj” sa han och så började vi att prata om något annat. Efter tjugo minuter kom vi fram till en resturang. Det var en femstjärnig-resturang.
”Oj, are we going to eat here!?” sa jag förvånat.
” Of course, nothing is too fine for you” sa han och rodnade.

 

Efter vi ätit och snackat började vi gå hemåt.
”Do you wanna to go home to me and watch a movie?” frågade han lite osäkert.
“Sure” sa jag och log mot honom. Vi gick till deras hus och in i Harrys och Louis lägenhet. Direkt när vi kom in kom Louis springande till oss.
”Hey Amanda!” sa han och kramade mig.
”Hey” sa jag.
”What are you gonna to do now?” frågade Louis.
“We are going to watch a movie” svarade Harry.
“Okey, can the other guys come?” frågade Louis och Harry tittade frågande på mig.
”Sure” sa jag och Louis gick för att hämta de andra killarna. Jag och Harry satte oss i soffan. Jag satte mig bredvid honom och han la sin arm runt mig. Efter någon minut kom resten av killarna in i lägenheten och kastade sig i soffan. Louis kom sist, och eftersom det inte fanns någon plats la han sig över alla. Vi började skratta och Liam puttade ner honom på golvet. Louis tog en kudde och slog till Liam och då var kuddkriget i gång. Fast jag satt bara i soffan och tittade på. Men när Louis slog till mig med en kudde var även jag med. Vi höll på i tio minuter, sen var vi helt utmattade så vi la oss på golvet. Då hörde jag att min mobil ringde så jag gick och hämtade mobilen. Jag gick in på Harrys rum och svarade.
”Hey it’s Amanda”
”Hej, gumman” svarade mamma.
”Heej, mamma!” sa jag.
”Hur var det första dagen på jobbet idag?” frågade hon.
”Det var jätteroligt. Och jag fick göra många olika saker” svarade jag.
”Vad bra, men du? Jag måste till jobbet nu, jag jobbar natt. Men vi hörs imorgon” sa hon.
”Ja, hejdå. Älskar dig” sa jag.
”Älskar dig med, hejdå” sa hon och vi la på. Sen gick jag ut till killarna igen. De hade ställt fram godis och chips
och satt igång en film.
”Who was it?” frågade Harry.
“My mum” svarade jag och satte mig vid honom igen. De andra killarna verkade väldigt trötta och de somnade snabbt så det var bara Harry och jag som var vakna. När filmen var slut halv tolv kom jag på att jag började klockan åtta imorgon.
”Shit, I have to go now” sa jag.
“Why?” frågade Harry.
“Because that I start working tomorrow at 8, so I have to go home now and sleep” svarade jag.
“Okay, I can drive you, if you want?” frågade Harry och jag nickade. Vi gick ut till bilen och han körde mig hem.
”Thanks for a wonderful night” sa jag och gick ur bilen. Harry log mot mig och sa hejdå. Sen körde han iväg och jag låste upp dörren och gick in. Jag låste efter mig och gick sen tyst upp till badrummet och tvättade bort sminket och borstade tänderna. Sen gick jag in på mitt rum och bytte om till min sov t-shirt. Jag var verkligen dödstrött, så jag somnade innan jag hunnit lägga huvudet på kudden.



Så det vr del 9. vad tycker ni? Kommentera!!!
/Amanda

Del 8

Senaste:

Innan jag hann somna hörde jag att jag fick ett sms. jag suckade och klev ur sängen och gick till mobilen. Sms:et var från Molly: ”Vill du träffas imorgon?”  Jag svarade snabbt: ”Gärna! Jag jobbar till fem, så vi kan göra något efter det ifall du vill?” ”Ja, jag kan komma till cafét då så kan vi göra något. Ses imorgon :)” ”ja, gör det, ses :)”

Jag gick tillbaks till sängen och somnade direkt.





Alarmet gick igång klockan halv åtta och jag satte mig långsamt upp. Jag gick in i badrummet och duschade. När jag var klar tog jag på mig underkläder och fönade håret tills det var helt torrt. Sen satte jag upp det i en knut. Jag tog på mig en vit t-shirt och en svart kjol, precis som det stod i mailet som caféts chef, Malin som kommer från Sverige, hade skickat några veckor tidigare. Där stod även mitt schema. Jag skulle jobba måndag, tisdag, torsdag och söndag. På måndagar och torsdagar börjar jag halv elva och slutar fem, på tisdagar börjar jag åtta och slutar tre och på söndagar börjar jag tre och slutar klockan sju.

Jag gick ner för att äta frukost och då såg jag att Louis, Niall och Andreas redan satt där och åt frukost.

What are you doing up so early?” frågade jag förvånat.

We woke up by your alarm” sa Louis.

”Ojj, sorry” sa jag och skrattade. Jag satte mig vid bordet och tog en macka. När jag hade ätit klart reste jag på mig och kollade på klockan. Den var kvart i tio, jag behövde åka kvart över tio.

Maybe I should wake Jacob so he can drive me” sa jag och gick upp på Jacobs rum där även Liam, Harry och Zayn låg och sov.

”Jacob, du måste gå upp nu ifall du ska skjutsa mig till cafét.” sa jag och ruskade om honom. När han lyfte på huvudet såg jag att han var blek i ansiktet och ögonen var lite blanka.

”Jag tror att du ska ligga kvar i sängen idag, du ser inte riktig frisk ut” sa jag och han la sig ner igen. Jag gick ner i köket igen.

Didn’t you get up Jacob?” frågade Niall.

No, I think he's sick, but now I do not know how I will come to the café” sa jag och suckade.

I can give you a ride if you want?” frågade Louis.

”Yes, if you want? But we have to go in twenty minutes” sa jag och log.

Yes, then I get up and brush my teeth” sa han och gick upp. Jag gick också upp för att borsta tänderna. Sen tog jag fram en väska och la i mobil, nycklar och pengar. Sen tog jag på mig en tunn svart kofta och gick ner.

Tio minuter senare gick jag och Louis ut till hans bil, och körde iväg till cafét.

Want a ride home too??” frågade han.

No need, I will meet a friend after I finished” sa jag.

Okay, but give me your cell phone so I can enter my number. So you can call if you still want a ride home” sa han och jag gav honom min mobil.

”So there. See you maybe later " sa han och gav tillbaks mobilen.

Yep, good bye” sa jag och gick ut ur bilen.

Jag gick in i cafét och en tjej kom genast fram till mig.

”Hej Amanda! Det är jag som är Malin” sa hon och sträckte fram handen.

”Hej!” sa jag och skakade hennes hand.

”Jag tänkte visa runt dig lite och sen visa vad du ska göra” sa hon och log.

”Okej” sa jag och gick efter henne. Cafét var litet och mysigt. Vi gick in bakom disken och in i köket. Hon visade var allt var och berättade sedan vad jag skulle göra. Jag skulle stå i kassan tills en annan tjej, som heter Laura, skulle komma halv ett. Då fick jag en halvtimmes lunch, sen klockan ett ska jag hjälpa till med tillexempel servera, duka av, baka och sånt.

”This is Amanda, the new girl” sa Malin till en kille som stod I köket och bakade.

”Hey Amanda, I’m Simon” sa han.

”Hey” sa jag och log.

”Här har du ditt förkläde, så sätt på dig det och sen kan du gå till kassan” sa Malin och gav mig ett svart förkläde som jag tog på mig och sen gick jag till kassan. Efter några minuter kom det in två killar och en tjej i min ålder.

”Hi, we wanna have three coffee, two brownies and one piece of the chocolate cake” sa tjejen.

“Okey” sa jag och tog upp två tallrikar med brownies och en med en bit chokladkaka. Sen hällde jag upp kaffe i tre muggar och satte allt på en bricka.

”Thanks” sa tjejen och betalade.

Det kom några fler kunder, men inte så många. När klockan var halv ett kom tjejen som hette Laura och tog över kassan. Jag gick in i personalrummet och tog en baguette som Malin sagt att jag kunde göra när jag skulle äta lunch. Jag tog också en kopp med kaffe. När klockan var ett gick jag och började jobba igen. Jag började med att duka undan den disk som stod på borden och gick in med det i köket. Där satte jag in det i diskmaskinen, och sen gick jag ut igen för att torka av borden. Sen gick jag in i köket och frågade Simon ifall det fanns något mer jag kunde göra.

”Yes, you can make chocolate balls, the recept is on the table there” svarade han och jag gick och tvättade händerna och började göra chokladbollar, och de blev faktiskt riktigt fina.

”They was really good” sa Simon när han tittade på dem.

”Haha, thanks” sa jag.

”Du kan lägga dem bland de andra chokladbollarna som är där ute” sa Malin när hon kom in i köket.

 

Klockan fem kom Molly och jag sa hejdå till Malin, Simon och Laura.

”Har du bakat mycket idag?” frågade Molly.

”Chokladbollar, brownies, choklad muffins och kladdkaka” svarade jag och vi gick ut från cafét.

Vi bestämde oss för att gå och köpa glass och sedan sätta oss i en park och prata.

Vi köpte varsin mjukglass med chokladsås och gick sedan och satte oss på en bänk i solen.

”vad har du gjort igår?” frågade Molly.

”På förmiddagen spelade jag bowling med Jacob och Andres och några av deras kompisar. Och vet du vilka de var? Det var killarna i One Direction!” sa jag och Molly blev alldeles paff.

”VA!? Skojar du eller?” frågade hon. Sen berättade jag om badandet och när vi tittade på film.

”OMG! Och hur känner dina kusiner One Direction?” frågade Molly.

”Hmm, det har jag glömt att fråga, jag får göra det sen.” svarade jag.

Vi satt och pratade en lång stund, sen var hon tvungen att gå hem och äta. Vi sa hejdå, men när jag skulle gå hem slog det mig att jag inte visste var jag var. Jag tog upp mobilen och ringde till Louis.

”Hey Amanda” sa han när han svarade. Jag sa till honom att jag inte visste var jag var och han skrattade. Han frågade ifall det fanns något speciellt där som jag kunde förklara så kanske han visste var jag var. Jag såg en staty och sa det till honom.

”Okay, I know where you are. We’ll comes” sa han och vi la på.

En kvart senare såg jag hans bil, och klev in i den. Jag satte mig där bak bredvid Harry som också följt med.


Förlåt för att denna delen inte kom upp igår, men jag hade problem med intrnet... Men nu är det fixat :) Kommentera nu om vad ni tycker, och har ni några idéer skicka de då till [email protected]
/Amanda

Del 7

Senaste: 
(Harrys perspektiv)
After we ate, we had to go to the studio.
"But you can come here then when you're done so we can watch movies," said Jacob.
"Yes, see you then" we said and went to the studio.

 



Andreas perspektiv:

”ANDREAS!!! Var är min One Piece?” skrek Amanda.
”Varför skulle jag veta det?” sa jag och gick in i hennes rum.
”Jag vet väl inte!”
”Men du har ju den randiga och den lila där” sa jag och pekade på dem.
”Men jag kanske vill ha den andra!” sa hon surt.
Jag skakade på huvudet och suckade. Sen gick jag ner till Jacob.
”Vad var det med henne?” frågade han.
”Hon hittade inte den One Piece hon ville ha” svarade jag och suckade.
”Hahaha, tjejer är inte normala” sa han och skrattade.
”Jag hörde det där” sa Amanda som kommit ner.
”De kommer snart, så du kanske inte ska gå runt i bara linne” sa Jacob retsamt.
”Har du kollat i soffan?” frågade jag.
”Nej” sa hon och gick dit.

 

Amandas perspektiv:

Jag gick mot Tv rummet för att kolla i soffan. När jag gick genom hallen, öppnades dörren och killarna kom in. Jag började genast rodna och gick snabbt bort till soffan. Min One Piece låg som tur där och jag tog på mig den.
”Hey Amanda” sa Louis och skrattade. Jag suckade och gick in i köket för att ta ett glas med vatten. Jag tog fram ett glas och gick till kranen, när jag hade fyllt glaset och druckit upp det kände jag att någon lyfte upp mig. Jag såg att det var Harry.
”We are waiting to start watching the movie!” sa han och bar bort mig till soffan där de andra redan satt. Han slängde ner mig på Louis och Niall. Jag satte mig upp mellan dem.
” What movie should we see? No horror movie right?" frågade jag.
” Yes we will see a horror movie” sa Zayn och skrattade.
”Nooooo!” sa jag förskräckt.
”But you've got seven brave guys here, or ... six” sa Louis och tittade på Harry som låtsades bli sur. Jag suckade och de satte på filmen.
Jag satt och skrek väldigt mycket, och Louis bara skrattade åt mig.
”Come on Amanda, I will protect you” sa Harry och skrattade. Jag tittade konstigt på honom, men när han gjorde plats till mig genom att putta bort Andreas gick jag och satte mig bredvid honom. Han log mot mig och la armen runt mina axlar. Varje gång det blev läskigt tryckte jag mig närmare och närmare Harry. När filmen äntligen var slut satt jag nästan i Harrys knä. Jag reste mig upp och Harry frågade vart jag skulle. Man kunde se att han var lite besviken på att jag reste mig.
”I'll just go and get some fresh air” svarade jag och gick ut på altanen. Efter en liten stund gick jag in igen och satte mig i soffan igen.
” Now we will look at a comedy” sa jag bestämt.
”Okey” sa Liam och vi satte på en komedi istället.

 

Liams perspektiv:

Before we even come to half the movie had all but me and Jacob fell asleep. Amanda lay with her head in Harry's knees and with her legs in Andreas knee. Louis was lying on Niall and Niall with his head on Zayn.
"Would you do anything else? This comedy was not so funny.. "said Jacob.
"Sure," I replied. We took out a deck of cards and started playing. After a while, woke Louis and Zayn. Then we went out and swam. It was a bit dark.
"Shall we bring the other or what? It's only ten "said Jacob.
"Sure," I replied and we went inside. Andrew and Niall woke up immediately, but Harry and Amanda was a little more difficult awakened.
"What brings you Amanda the best?" I asked Andrew and Jacob.
"Hmm .. Tickle her, "replied Jacob.
"Okay," said Louis and began tickling Amanda. He received a slap in the face when she was about to wake.
"Stop, I want to sleep," said Amanda tired.
"Me too" said Harry, who had also awakened.
"Nope, do not get to sleep. You will go out and swim with us, "said Louis firmly.
"No," said Amanda with her eyes closed.
"If you do not go up I throw you in the pool again," said Louis and stood by Amanda up at once.
"Oh well, just gonna go and change," said she was tired and walked slowly up to her room. Harry got up and went to his bag to pull out his swimwear.
Ten minutes later Amanda came down in a bikini and still looked as tired. We went out to the pool and all but Amanda and Niall jumped in right away. Amanda felt a little on the water with his foot, but immediately took it up again.
"It's too cold! I will NOT go swimming, "she said and started walking towards the house again.
"You should certainly it!" Said Harry, and caught up her. He lifted her up and ran with her ​​towards the pool and jumped in with her in his arms.
"You idiot!" She said, and glared angrily at Harry. He just laughed at her and released her.
We did not swim as long as it was actually pretty cold.

 

Amandas perspektiv:

När vi äntligen gick upp hur poolen gick jag in i mitt och Andreas badrum och tog en lång och varm dusch. När jag var klar tog jag på mig mina underkläder och ett linne sen gick jag ut från badrummet och skulle gå in i mitt rum.
”Tack för att du skyndade dig” sa Andreas ironiskt. Jag struntade i det han sa och frågade istället: ”När kommer Bea hem?”
”Om en timme typ. Hon åkte hem till en väninna direkt efter jobbet.” svarade han och gick in i badrummet.
Jag kollade på klockan och såg att den var halv tolv. Jag kom ihåg att jag skulle börja jobba på cafét imorgon, och jag ville inte vara trött då. Så jag gick ner och sa godnatt till killarna.
”I go to sleep now. I'll start working tomorrow.”sa jag.
”What time do you start??” frågade Jacob.
”Half past ten, and ends five.” svarade jag.
”I can give you a ride and you will avoid to take the bus.”
”Thank you! Good night!” sa jag.
”Good night” sa killarna och jag gick upp. Då kom jag på att jag gått i bara linne, så det var kanske därför som Louis och Harry tittat lite konstigt på mig. Jag fönade håret tills det var torrt och sen la jag mig i sängen. Innan jag hann somna hörde jag att jag fick ett sms. jag suckade och klev ur sängen och gick till mobilen. Sms:et var från Molly: ”Vill du träffas imorgon?”  Jag svarade snabbt: ”Gärna! Jag jobbar till fem, så vi kan göra något efter det ifall du vill?” ”Ja, jag kan komma till cafét då så kan vi göra något. Ses imorgon :)” ”ja, gör det, ses :)”
Jag gick tillbaks till sängen och somnade direkt.



Där var del 7, nästa del kommer senare idag
/Amanda

FÖRLÅT

Förlåt för att det inte kommer någon del idag, men jag slutade sent och var tvungen att plugga inför ett SO-prov vi ska ha imorgon.. Men imorgon slutar jag tidigt och har inte så många läxor så då kommer det minst två delar :)

/Amanda

Del 6

senaste

Jag tog min badrumsväska och packade upp den på tre tomma hyllor i badrummet. Jag tog min tandborste och borstade tänderna. Efter det sa jag godnatt till alla och gick in på mitt rum. Jag tog av mig min One Piece, linnet och Bh:n, sen tog jag på mig en stor t-shirt och la mig i sängen. Jag kände hur utmattad jag var och somnade direkt.



Halv åtta kom Andreas inrusande till mitt rum och väckte mig. Han sprang fram till min säng, drog av mig täcket och tog bort kudden.
”Tack för att du väckte mig” sa jag surt.
”Men vi skulle ju upp tidigt!” sa Andreas medans han försökte hålla tillbaks skrattet.
”Mmm, men bara för det behöver du inte slita bort täcket och kudden!” sa jag och blängde på honom. Då brast han ut i skratt, han skrattade så mycket att han var tvungen att lägga sig på golvet. Jag gick fram till min garderob och tog fram en tunika med blommor på, ett par vita leggings och underkläder. Sen klampade jag in i badrummet och låste. Jag hörde fortfarande hur Andreas skrattade. Jag tog av mig mina sov kläder och tog på mig mina underkläder. Sen tog jag på mig mina leggings och tunikan. Jag borstade igenom håret sen gick jag ner till köket där Jacob och Andreas höll på att ta fram frukost.
”Värst vad du ser sur ut” sa Andreas och skrattade. Jag blängde på honom och satte mig vid bordet och började äta.
”Vad har du nu gjort Andreas?” frågade Jacob med en tillgjord röst.
Andreas berättade och sen stod både han och Jacob och skrattade.
”Var är Bea?” frågade jag efter ett tag.
”Hon stack till jobbet vid sju” svarade Jacob.

 

När vi ätit färdigt gick jag upp till mitt och Andreas badrum. Jag borstade tänderna, och när jag skulle sminka mig kom Andreas in.
”Varför ska tjejer alltid sminka sig?” frågade han och skrattade.
”För att vi inte vill vara lika fula som er killar” svarade jag och han låtsades bli sur.
Jag satte in kontakten till plattången och väntade på att den skulle bli varm. När den var klar plattade jag håret och sen gick jag in på mitt rum, tog en väska och la i mobil, pengar och nyckeln som jag fick av Bea igår. Sen gick jag ner. Killarna stod redan i hallen och väntade. Jag tog på mig mina vita ballerina skor och så gick vi ut. Vi gick bort till bowlingen. På vägen pratade vi om allt möjligt, och Jacob frågade en gång vad jag tyckte om One Direction.
”Jag älskar dem” sa jag och skrattade. ”Varför undrar du?”
”Jag bara undrade” svarade Jacob och bytte en blick med Andreas.
”Hur långt är det till Bowlingen?” frågade jag.
”Det är bara runt hörnet där” svarade Andreas.
”Vilka är det vi ska bowla med?” frågade jag.
”Fem av våra killkompisar” svarade Jacob.
”Gud vad kul, ensam med sju killar” sa jag ironiskt.
”Jag tror faktiskt att du kommer att gilla dem” sa Andreas.

 

När vi rundade hörnet, kom det fem killar gående mot oss.
”Hey Jake and Andy!” sa de och när jag tittade upp på killarna blev jag chockad. Det var ju killarna från One Direction.
”Du kan stänga munnen nu” sa Andreas och skrattade. Jag stängde genast munnen och rodnade.
”Hey guys, this is ours cousin, Amanda” sa Jacob.
“Hey Amanda!” sa Harry och log. ”But wait a minute, aren’t you Amanda from Genarp?!”
“Ehm, yes”
“That was long ago” sa Louis och skrattade medans han gav mig en kram.
Tänk att de fortfarande kom ihåg mig.
”Har ni träffats innan?” frågade Andreas förvånat.
”Ja, de var ju i Genarp, det borde du komma ihåg, så mycket som jag pratade om det då” sa jag och skrattade.

 
Nialls perspektiv:

“Can you stop talk Swedish, I don’t understand” I said
Amanda laughed; "Okay"
We went in and went to the VIP lanes. We divided ourselves into two teams. In one team, it was me, Harry, Amanda and Andreas, and in the second Louis, Liam, Zayn and Jacob. We wrote out our names.
"Cannot I get to have fences, otherwise the balls just fall into the gutter all the time," said Amanda.
"No, it's cheating," said Andreas, and grinned at her, and Amanda glared angrily at him.
We started playing, and Amanda was right. She threw all the time in the gutter.
"I told you I cannot!" Amanda exclaimed as she threw in the gutter for the third time.
"I can help you," said Harry and grabbed Amanda's hand and helped her to throw. They knocked down all but one.
"Great job girl!" Said Harry to Amanda and hugged her. Amanda began to blush a little.
Harry helped her several times, and eventually she was able to throw herself without coming into the gutter.

Harrys perspektiv:
I helped Amanda a few times and then she did it herself. When she would throw the bowl again there was a strike and she was very happy. I smiled at her and gave her a hug. She began to blush again. She was very cute when she did it.

After an hour we had finished playing. The other won, and Louis was very proud.
"It was I did so that we won!" He said proudly.
"Ehm, I actually got more points than you," said Liam, laughing.
We decided that we would be home to Jacob and Andreas, and swimming, so we were just home and pick up swimsuits, and then we would go to them.

 

Amandas perspektiv:

Jag, Andreas och Jacob gick hem och de andra killarna skulle komma sen när de hämtat sina badkläder. När vi kom in gick jag och bytte om till en rosa och svart bikini och gick ut och la mig i en av solstolarna. Jag la mig på magen och blundade.

Efter ungefär tio minuter hörde jag att killarna kom. Jag låg kvar, för det var så skönt att bara ligga där i stolen. Jag hörde att någon hoppade i vattnet. Jag vände mig så jag låg på rygg, men blundade fortfarande. Sen kände jag att någon bar upp mig och när jag öppnade ögonen såg jag att Louis höll mig i famnen med ett busigt leende på läpparna. Jag försökte komma ner, men han kasta i mig i vattnet. Jag skrek och sa ”Inte igen!”

”English, please” sa Louis och skrattade.

”She said: Not again!” sa Andreas och flinade mot mig. Alla killar började skratta och jag suckade medans jag gick upp ur poolen och la mig i solstolen igen. Jag låg där och solade. Efter ett tag kom Harry och hällde en hink med vatten över mig. Jag skrek igen för vattnet var verkligen jättekallt.

”You was to hot” sa han och skrattade. Jag blängde på honom och då skrattade han ännu mer.
”I’m hungry. Can we eat now?” frågade Niall.
”Sure” sa Jacob och vi gick in.
”Jag går och duschar” sa jag utan att bry mig att jag pratade svenska. Niall och Louis tittade oförstående på mig.
”Okej” sa Jacob och jag gick upp.
Jag gick in i mitt och Andreas badrum och duschade.

 

 

 

Harrys perspektiv:

"Can I take a shower?" I asked, and Andreas nodded.
"You can take Jake's bathroom," he said and I walked out into the hall and took a towel and clothes from the bag I brought with me and went upstairs. When I came up went Amanda out from Andreas bathroom with just a towel around her. When she saw me, blushed, and went into her room.
I went into the Jacobs bathroom and showered. Then I put on my clothes and went downstairs to the kitchen. They had ordered pizza, so now we just waited for it to come. Amanda came down five minutes later, she had put on a pair of black shorts and a light blue shirt. When she noticed me staring at her she blushed a little.
Someone knocked on the door and Andreas went and opened. Then he came back with the pizzas and we sat down at the table. I sat next to Amanda and she looked at me and smiled. I smiled back and then we started eating. After we ate, we had to go to the studio.
"But you can come here then when you're done so we can watch movies," said Jacob.
"Yes, see you then" we said and went to the studio.



Orkade inte leta efter bilder nu, men här är iaf del 6. Kommentera nu om vad ni tycker!!!!!

/Amanda

Del 5

Senaste:

Senare på kvällen gick jag in på mitt rum och tittade på Tv:n.

När klockan var halv elva gick jag in i badrummet och gjorde mig klar till att sova. Jag tog bort sminket och borstade tänderna. Sen packade jag ner alla badrumsgrejer i en liten väska utom det jag behövde imorgon, tandborste, hårborste, mascaran, eyeliner, schampo, balsam och dusch crème. Jag klädde av mig kläderna och tog på mig en stor t-shirt. Imorgon skulle jag gå upp klockan fem, och åka till flygplatsen klockan sju. Direkt när jag la mig i sängen så somnade jag.


Jag vaknade direkt när alarmet på mobilen gick igång. Jag hasade mig ur sängen och gick sakta in i badrummet och ställde mig i duschen. Efter fem minuter hade jag piggnat till och var inte så trött längre. När jag duschat klart tog jag på mig underkläder och fönade håret. Sen tog jag på mig mina kläder, ett par jeansshorts, ett löst rosa linne med ett vit tight linne under och en tunn kofta.

Jag gick ner i köket och försökte att äta lite frukost, men eftersom klockan bara var halv sex så fick jag inte i mig så mycket, jag fick väl äta lite mer på flygplatsen.

Jag gick upp till badrummet och borstade tänderna och sminkade mig lite. Sen packade jag ner de badrumssakerna jag inte packade ner igår. Jag tog min svarta converse väska som jag skulle ha som handbagage. Jag packade ner min laptop, hörlurar, mobil, plånbok, en bok och mina solglasögon, för jag vill inte packa ner de i någon av mina andra väskor.

När klockan var tjugo i sju var jag klar med allting, och då hade även mamma och Wille gått upp. De skulle följa med mig till flygplatsen och säga hejdå.

Fem i sju gick vi ut och satte oss i bilen och körde iväg. Klockan 9.00 skulle planet gå från Sturup till Arlanda, och skulle vara där 10.05. Sen skulle jag vara tvungen att vänta i Stockholm tills planet till London gick 18.20, och som sen skulle komma fram 19.55.

När jag checkat in mina väskor gick vi och satte oss vid ett café. Jag åt en baguette och drack en latte.

Sen när jag var tvungen att gå genom säkerhetskontrollen kramade jag om mamma hårt.

”Jag kommer sakna dig! Kom nu ihåg att du ska ringa när du kommit fram till Stockholm.” sa mamma medans hon grät.

”Jag kommer sakna dig också, och ja, jag ska ringa.” sa jag. Då kände jag att tårarna kom.

”Men vi kommer ju dit om tre veckor, och stannar i fem dagar” sa mamma och torkade bort mina tårar.

”Ja, och vi får prata i telefon varje dag!” sa jag och gick sedan till Wille. Han hade varit tyst hela morgonen och jag såg att han var lite ledsen.

”Jag kommer sakna dig” sa han tyst och kramade mig hårt.

”Jag kommer sakna dig med, men det finns ju Skype” sa jag och kramade honom tillbaka.

”Nu måste jag gå, jag ringer när jag kommer fram till Stockholm” sa jag och gav de varsin kram igen innan jag gick genom säkerhetskontrollen. Jag vände mig om och vinkade sen gick jag till min gate.

 

På flyget satt jag bredvid en tjej som var i min ålder och som också skulle till London. Vi började prata, och hon var väldigt trevlig. Hon och hennes föräldrar hade ett hus i London, så de skulle åka dit nu. Och när vi kollade på våra flygbiljetter märkte vi att vi även skulle sitta bredvid varandra på det andra flyget. Tjejen hette Molly, och hon hade också gått ut ur nian nu. Hon bodde i Malmö.

Vi pratade och skrattade hela resan och kom fram till att vi hade mycket gemensamt. Hon gillade också att sjunga och dansa, och hon gillade också One Direction. När vi var framme i Stockholm ringde jag hem.

”Hej det är Wille.” svarade Wille.

”Hej Wille, det är Amanda. Jag skulle bara säga att jag är framme i Stockholm nu.” sa jag.

”okej, vad ska du göra nu då?” frågade han.

”jag vet inte riktigt. Jag kan ju inte shoppa, haha. Men om två timmar ska jag väl äta något. Och jag har ju min dator och så. Sen har jag dessutom träffat en annan tjej som också ska till London, så jag är kanske lite med henne också.” svarade jag.

”Okej, vill du prata med mamma också?” frågade Wille.

”Ja, hejdå” sa jag.

”hejdå” sa han och jag började prata med mamma. Men efter några minuter var hon tvungen att avsluta.

”Men du ska nog ringa till Bea och säga när du kommer fram till London så hon vet när hon ska hämta dig.” sa hon och sen sa vi hejdå.

Jag tryckte in Beas nummer. Bea var min moster.

”Hey it’s Bea” svarade Bea när jag ringde.

”Hej, det är Amanda.”

”Heej Amanda, vet du nu när du kommer fram?”

”Ja, flyget landar 19.55”

”Okej då ska vi vara där då. Ses senare”

”Okej, hejdå”

”Hejdå”

 

När klockan var 12 gick jag och Molly och köpte varsin hamburgare på Burger King. Hennes föräldrar hade gått ut på stan men hon ville stanna kvar med mig. Vi pratade om typ allting och hon frågade var min moster bodde.

”Jag vet inte riktigt vad det är för någon gata eller så, men det är i alla fall i London” svarade jag och vi skrattade.

”Okej, lägenhet eller?” frågade hon.

”Nej, i en villa.” svarade jag.

”Har hon några barn?” frågade Molly.

”Ja, två söner. Den ena heter Andreas och är 17 år och den andra heter Jacob och är 19 år.” svarade jag.

”Okej”

 

Vi satt och pratade länge och till sist var det dags att gå på flyget.

 

”Äntligen, Londoooon” sa jag glatt när vi landade och Molly skrattade. Vi gick bort för att ta våra väskor. Hennes kom nästan först, och då var hon tvungen att gå iväg med sina föräldrar. Vi bytte nummer och sa att vi skulle träffas någon gång.

Mina väskor kom nästan sist. Då såg jag Andreas och Jacob, och jag ropade på dem. Då gick till mig och när de såg alla mina väskor skrattade de.

”Du har tagit med dig hela garderoben ju!” sa Andreas.

”Haha, nej, bara mindre än halva.” sa jag och gav de varsin kram.

”Gud vad lång du har blivit!” sa jag till Jacob. Han var typ två decimeter längre än mig.

”Bara för att du är så kort!” svarade han och skrattade. De hjälpte mig med väskorna och så gick vi ut till bilen där Bea väntade.

”Hejsan Amanda” sa hon och kramade mig.

”Hejhej” sa jag. Vi satte oss i bilen och körde hem till dem.

 

”Du kan ta det största gästrummet” sa Bea när vi kom in. Jag gick upp till det rummet med mina väskor, och Andreas hjälpte mig.

Han tittade från mina väskor till garderoben och sa: ”Du kommer aldrig få plats med allt detta”

Jag skrattade och sa att jag visst skulle göra det.

”Men du kanske kan hjälpa mig?” frågade jag och han nickade.

 

Efter en halvtimme hade vi fått in nästan allt i garderoben. Jag hade lagt alla underkläder i en korg i garderoben, hängt upp alla klänningar och tunikor på galgar, och lagt alla leggings, strumpbyxor och strumpor i en korg, och Andreas hade lagt in mina tröjor, linnen och byxor på hyllorna.

”Varför har du med dig tre stycken One Piece?” frågade Andreas när han försökte få plats med dem på en hylla.

”Jag kunde inte välja” sa jag och skrattade.

”Maten är klar nu!” ropade Bea nerifrån. Jag och Andreas gick ner och ut på altanen. Bea hade lagat potatis och Jacob hade grillat.

”Killar, har ni frågat Amanda än?” frågade Bea.

”Vadå?” frågade jag.

”Jo Amanda, vill du följa med oss och några kompisar och spela bowling imorgon på förmiddagen?” frågade Jacob.

”Visst” sa jag.

”Vi ska träffas där tio imorgon, så du får ingen sovmorgon” sa Andreas och flinade. Jag bara skrattade åt honom.

 

Efter maten bytte vi om till badkläder och gick ut till poolen. Jag kände på vattnet med foten, det var kallt. Andreas sprang förbi mig och hoppade ner så att det skvätte på mig. Jag skrek till. Sen kände jag hur någon lyfte upp mig bakifrån och kastade i mig i poolen. Jag skrek ännu mer och när jag kom upp såg jag att Andreas och Jacob skrattade åt mig. Jag sprang upp ur poolen och sen puttade jag ner Jacob som fortfarande inte hoppat i. Han sprang genast upp och började jaga mig, och det tog inte lång tid innan kom ifatt mig. Han lyfte upp mig igen och gick till poolen och kastade i mig igen.

Efter en timmas badande var vi helt utmattade och vi gick in och duschade. De hade tre badrum, Beas, Jacobs och Andreas. Jag gick in i Beas och duschade, sen tog jag på mig underkläder och virade handduken om mig och gick upp i gästrummet som skulle vara mitt rum hela sommaren. Jag öppnade garderoben och tog fram ett linne och en One Piece, den som var rosa med ett One Piece- tryck.

Jag och killarna hade bestämt oss för att titta på en film. Så jag fönade bara mitt hår så det var torrt sen gick jag ner till Tv:n. Killarna hade redan hunnit fixa popcorn och godis.

”Vad lång tid du tog på dig!” sa Andreas när han såg att jag kom dit.

”Jag tyckte det gick snabbt” sa jag och Andreas skakade på huvudet och suckade.

Vi tittade på en komedi, och det blev många skratt. När filmen var slut gick vi upp för att gå och lägga oss. Jag frågade om jag kunde dela badrum med Andreas, dels för att jag inte orkade gå ner hela tiden och dels för att det var störst.

”Okej”

Jag tog min badrumsväska och packade upp den på tre tomma hyllor i badrummet. Jag tog min tandborste och borstade tänderna. Efter det sa jag godnatt till alla och gick in på mitt rum. Jag tog av mig min One Piece, linnet och Bh:n, sen tog jag på mig en stor t-shirt och la mig i sängen. Jag kände hur utmattad jag var och somnade direkt.



Nu blev det bara från Amandas perspektiv, men nästa del kommer det bli ur flers.
Kommentera nuuuu!!! jag vill veta vad ni tycker!

/Amanda

Del 4

Senaste:

”Asså, tänk att Harry Styles har filmat vår dans!” sa jag till Evelina när vi satt på bussen. Hon bara skrattade och skakade på huvudet åt mig.


Nu hade det gått några veckor sen vi träffade One Direction, och imorgon var det dags för skolavslutning. Imorgon slutade jag nian, jag gick ut ur grundskolan. På sommarlovet skulle jag ha ett sommarjobb i London och bo hos min moster som bor där. Jag skulle jobba på ett café. Min moster bor tillsammans med hennes två söner som är 17 och 19 år. Jag har längtat jätte länge och om två dagar ska jag äntligen åka! Jag har redan packat nästan allt, och det blev tre stora resväskor fulla med kläder, en med skor (mamma tyckte inte att jag skulle ha med hur många skor som helst..), och en med andra saker. Jag skulle nog få betala för övervikt…

Men nu behövde jag shoppa med Anja och Melizza. Även fast jag har jätte mycket kläder, så vill jag köpa något nytt till imorgon. Vi skulle åka in till Lund, och bussen skulle gå om tjugo minuter så jag tog min väska och la ner mobil, nycklar, pengar och busskort. Jag sa hejdå till Wille och gick ut. Jag hade på mig ett par vita shorts med ett lila linne och mina vita pumps.

 

Efter tre timmar i Lund hade alla tre hittat varsin klänning. Alla var likadana, fast i olika färger. Min var ljusgrön, Anjas gul och Melizzas orange. Jag köpte även ett halsband och örhängen. Skor köpte jag inte, för jag hade ett par där hemma som skulle passa jättebra till klänningen.

 

När mitt alarm gick igång halv sju, gick jag upp och in i duschen. När duschat klart tog jag på mig en BH utan axelband och ett par trosor. Jag fönade håret tills det var nästan torrt och lockade det så det blev mer vågigt än vanligt. Jag tog på mig klänningen och så sminkade jag mig lite mer än vanligt med mascara, ögonskugga och läppglans. Igår kväll hade jag målat mina naglar i samma gröna nyans som klänningen hade. När jag var klar i badrummet gick jag ner och åt frukost.

”Vad fin du är!” sa mamma till mig när jag kom in i köket.

”Tack”

Jag åt upp och gick upp och borstade tänderna. Jag var klar var klockan tio i åtta, och skolavslutningen började halv nio. Jag gick in på mitt rum och tog fram en handväska och la i mobil, nycklar och min digitalkamera.

 

När klockan var kvart över åtta tog jag på mig mina skor som för en gångs skull inte hade några klackar, och sen gick jag till skolan. Alla i min klass stod ute och pratade. Jag gick fram till Melizza och några andra.  Halv nio ställde vi oss vid scenen som de hade byggt upp på skolgården. Rektorn höll sitt tal, som ingen egentligen lyssnade på och sen var det några som sjöng, bl. a jag och Anja och vi sjöng Bless the Broken Road.

När det var slut nån timme senare stod vi och sa hejdå till varandra. Jag skulle inte få träffa någon på hela sommaren eftersom jag skulle till London.

”Hejdå Amanda!” sa Hanna och kramade mig hårt.

”Hejdå!” sa jag.

”jag kommer sakna dig när du är i London”

”jag kommer sakna dig med”

Jag sa hejdå till alla andra och gick hem. När jag var hemma gick jag upp på mitt rum och packade ner lite till. Jag bytte om till ett par shorts och ett linne och så packade jag även ner den gröna klänningen.

 

Senare på kvällen gick jag in på mitt rum och tittade på Tv:n.

När klockan var halv elva gick jag in i badrummet och gjorde mig klar till att sova. Jag tog bort sminket och borstade tänderna. Sen packade jag ner alla badrumsgrejer i en liten väska utom det jag behövde imorgon, tandborste, hårborste, mascaran, eyeliner, schampo, balsam och dusch crème. Jag klädde av mig kläderna och tog på mig en stor t-shirt. Imorgon skulle jag gå upp klockan fem, och åka till flygplatsen klockan sju. Direkt när jag la mig i sängen så somnade jag.

 

 


 


Förlåt för att denna delen inte kom upp igår, men jag tittade på melodifestivalen och sen skrev jag till klockan var 01, men då tyckte jg att jag fick ta det nu istället.

/Amanda 


Del 3

Senaste:

Efter konserten gick jag och Anja fram till killarna och fick varsin kram. När jag skulle krama Harry så viskade han till mig: ”You are a very good singer!”. ”Thanks, you to” viskade jag tillbaks och vi skrattade.

”What are you guys laughing at?” undrade Louis och tittade konstigt på oss.

”Nothing” svarade Harry och log mot mig. Jag log tillbaka.

 


 

 

Nästa dag gick väldigt fort, helt plötsligt var klockan två, och vi skulle få våra skivor. Vi följde med Lars in i ett klassrum och satte oss.

”Jag tycker att ni alla har varit väldigt duktiga, och att ni valde låtar som passade er. Killarna har också skrivit en liten hälsning till alla på insidan av fodralet.” sa Lars och började dela ut våra skivor. När jag fick min öppnade jag den och läste vad de hade skrivit till mig.

To Amanda: We hope that you continue to sing a lot and maybe we met again!/Louis, Niall, Harry, Zayn & Liam” Efter Harrys namn var det ett litet hjärta och jag log för mig själv. Sen slutade vi och jag gick hem fort, jag behövde skynda mig för jag skulle in till Malmö där de dansgrupperna som jag och Evelina är med i skulle ha uppvisning. Vi var med i två grupper, en street och en show. När jag var hemma hade jag en timme på mig att äta, ta alla mina danskläder och byta om till mjukisbyxor och linne, jag skulle med bussen klockan 15.33. Jag tog min lilla sportbag och packade ner de fem uppsättningar av kläder jag skulle ha, jag skulle dansa fem danser. Två med streetgruppen, två med showgruppen och en med bara Evelina som vi kommit på själva och den var en blandning av street och show. Jag packade också ner en vattenflaska, mina svarta och mina vita converse till streetdanserna, två äpplen och smink. Visserligen så fanns det smink där, men jag gillar inte att använda samma smink som andra. Jag åt på en kvart och sen gick jag till bussen, jag skulle först åka till Staffanstorp och möta Evelina där som åkte från Lund, sen skulle vi ta en annan buss till Malmö.

 

”Hej Evelina!” sa jag, hon hade kommit hem från Spanien igår så jag hade inte träffat henne på en vecka.

”Hejhej, hur var det igår?” frågade Evelina och vi gick på bussen. Jag berättade allting om vad de hade sagt och sånt.

 

Tjugo minuter senare var vi i idrottshallen där vi skulle uppträda. Vi gick in i omklädningsrummet och låste in våra saker i ett skåp, och gick sedan ut till de andra för vi skulle dansa alla danserna en gång till innan uppvisningen. Vi började med den ena streetdansen, sen var det den ena showdansen, tre tjejer som hade gjort en egen dans, sen var det min och Evelinas dans, sen den andra streetdansen och så slutade det med den andra showdansen.

Jag och Evelina gick in i omklädningsrummet igen och bytte om till första dansen. Vi skulle ha svarta mjukisbyxor och ett färgat linne. Jag hade ett chockrosa och Evelina ett turkost. Under mjukisbyxorna hade vi tagit på oss svarta tights som vi skulle ha till nästa dans så att det gick fort att byta om. Vi sminkade oss också. Sen var det bara tio minuter tills det skulle börja.

 

Harrys perspektiv:

We had just been bowled, and when we would go out of the sports hall where bowling was we saw that there were very many who entered. We asked someone what was going to be in there now, and she replied that it would be a dance performance.
"Shall we look?" I asked the others.
"Sure." Said Niall and Louis.
"I do not think I can, but you can come to the hotel, then when it is finished," said Liam and Zayn agreed.
We said goodbye to Liam and Zayn, then we went in and sat on one of the rows next to the front. Although we did not understand anything when a woman introduced the first dance.
The music started and the lights on stage came on and they started dancing. They were actually really good.
"Is not that Amanda?" Louis said.
"Who?" I asked.
"She's in pink" replied Louis.
"Well, that's it!" I said.

 

Amandas perspektiv:

Efter första dansen skyndade vi oss in i omklädningsrummet och tog av oss våra linnen, mjukisbyxor och svarta converse. Sen tog vi på oss klänningar som gick ner till knäna. De var lila och blåa, och så hade de tunna axelband och klänningen svängde ut när man snurrade. Vi gick ut på scenen igen och dansade till låten Moves like Jagger.

Nu hade vi lite längre tid på oss att byta om eftersom det var några andra som skulle dansa innan min och Evelinas dans. Vi tog av oss våra kläder och tog på oss ett par korta svarta shorts och ett löst rosa linne med ett vitt tight linne under. Jag tog ut knuten jag hade i håret och gjorde en hästsvans istället.

Vi drack lite vatten och tog på oss våra vita converse. Vi hade valt att göra en dans till Up all Night för vi tyckte den var bra att dansa till.

 

Harrys perspektiv:

I had most looked at Amanda when she danced, and now it was just her and another girl who was dancing. They were really good, and they danced to our song, haha.

As soon as the dance had begun, I started filming with my mobile.

 

When the dance show was over, I saw Amanda and the other girl was walking in my direction. Louis and Niall had not come out yet

"Hey Amanda" I said.

"Oh, ehm, hey," said Amanda, and walked up to me. She was wearing sweatpants and a tank top and a sports bag over my shoulder.

"You are very good dancer too" I said and smiled.

"Haha, thank you," she said and smiled back.

"Hey Amanda" said Niall when he came out to us. He walked over to Amanda and gave her a hug.

"Hey" she said to both Niall and Louis.

"Ehm, Amanda? I filmed when you were dancing to Up all Night, is that okay? " I asked a little uncertain.

 

Amandas perspektiv:

Shit! Sa Harry precis att han hade filmat mig?!

”yes, it’s ok” svarade jag och log.

”Good!”

”Amanda, vi måste gå till busshållplatsen nu ifall vi inte ska missa bussen!” sa Evelina.

”Okej” svarade jag.

Niall började skratta, och jag frågade varför.

“It sounds so weird when you speak Swedish!” sa han och slutade skratta.

”Okey, but we have to go now, bye” sa jag och gav alla varsin kram sen gick jag och Evelina.

 

”Asså, tänk att Harry Styles har filmat vår dans!” sa jag till Evelina när vi satt på bussen. Hon bara skrattade och skakade på huvudet åt mig.

 



Orkade inte fixa några bilder denna gången...
del 4 kommer senare idag
/Amanda

Länk

Här är en länk till en superbra novellblogg om One Direction!!

http://onedirectionsnovells.blogg.se så klicka in där och läs de underbara novellerna!

/Amanda

Del 2


När mobilens alarm sattes i gång 7.30 gick jag genast upp. Annars brukar jag alltid ligga kvar i sängen i minst en kvart, men inte idag. Jag gick in i min walk in closet och tog fram en vit och blå top som var rätt så kort, ett svart linne som gick lite längre ner än till rumpan, ett par vita halvlånga leggings och svarta underkläder. Jag gick in med alla kläder i bad rummet och klädde på mig. Efter det borstade jag igenom mitt blonda hår som var rätt så långt och tjockt. Jag brukar aldrig platta mitt hår för jag gillar mina naturliga vågor, men det händer då och då att jag gör det, så jag gjorde det inte idag. Sen tog jag eyeliner och mascara, jag brukar inte sminka mig så mycket, inte när man bara ska till skolan i alla fall.

”Jag sticker nu!” ropade Wille nerifrån hallen. Han började tio över åtta idag och klockan var fem i så han behövde gå. Mamma åkte vid sju, när jag fortfarande låg och sov.

”Okej, hejdå.” ropade jag tillbaka.

Jag gick ner i köket för att äta frukost, det fick bli en macka, en skål med yoghurt och ett glas med tropisk juice. När jag ätit upp gick jag upp i badrummet igen och borstade tänderna, och sen gick jag in på mitt rum och satte på Tv:n. jag satte på Vakna med The Voice och tittade på det tills klockan var tjugo i nio. Då gick jag ner i hallen och stoppade ner min dator i min svarta converse väska och tog på mig min tunna jacka och mina svarta ballerina skor. Och sen gick jag till skolan. Jag kunde inte fatta hur jag kunde vara så lugn hela morgonen när jag snart skulle få träffa One Direction, men det är ju bra att jag är lugn så att jag inte börjar skrika när jag ser dem, det skulle vara bara liiite pinsamt…

 

När jag kom fram till skolan var klockan fem i nio. Jag gick till mitt skåp och la in väskan och jackan sen gick jag bort till Anja.

”Hej” sa jag och gav henne en kram.

”Hej, asså jag kan inte fatta det, jag känner mig helt lugn även fast vi ska få träffa dem!” sa Anja.

”Mmm, jag känner mig också typ helt lugn, helt konstigt liksom..” sa jag och vi började skratta.

”Klass 9.1 kan följa med mig till detta klassrummet” sa en man som kom gående genom korridoren. Jag och Anja följde efter honom in i klassrummet och satte oss vid en bänk i mitten näst längst fram. Alla i klassen kom snabbt in och satte sig och fortsatte att prata om det de gjort innan de gick in. Men när killarna i One Direction kom in i klassrummet tystnade alla oh vände blickarna mot dem.

”Hey everybody!” sa Louis.

”Hey” svarade alla. Jag tittade på Louis, han tittade mot mig och log och jag log tillbaka.

”Okej, jag heter Lars,  det här kommer vi göra idag. Ni ska dela in er två och två och sen ska ni välja mellan två och fem låtar som ni vill spela in och så skriver ni ner titeln och artisten på ett papper och lämnar in. Sen fixar jag låt texterna oh musiken till låtarna och så får ni börja öva tills ni är nöjda och då kan ni börja spela in. Men ni ska också ta en bild till omslaget av skivan, och det ska Emil här hjälpa er mer” sa gubben och pekade på en kille i tjugoårs åldern som stod bredvid honom, sen fortsatte han ”En grupp i taget ska följa med honom och så ska ni ta en bild. Ni får själva välja ifall den ska vara vanlig eller svartvit osv, men det måste vara en bild på er själva. Och killarna där” sa han och pekade på One Direction ” ska hjälpa er med sången och lite sånt. Så nu kan ni dela in er i grupper och sätta er vid varsin bänk”

Jag och Anja hade redan bestämt att vi skulle vara med varandra så vi satt bara kvar. Lars gick runt och delade ut varsitt papper där vi skulle skriva ner låtarna och så.

”Vilka låtar ska vi ta?” frågade Anja och tittade på mig.

”Jag vet en i alla fall, I Want” svarade jag.

”Det blir bra” sa Anja och skrev ner I Want och One Direction på pappret.

Till slut hade vi valt dessa låtarna : I Want, Stole my Heart, What Makes You Beautiful och Up All Night med One Direction och Euphoria med Loreen. Vi lämnade in pappret, och efter fem minuter fick vi några papper med låt texter och ett USB- minne med musiken.

”What songs did you choose?” frågade Harry som kom fram till oss.

”Ehm, I Want, What Makes You Beautiful, Stole my Heart and Up all Night. And a song called Euphoria by Loreen” svarade jag.

“Okay, good choice” sa Harry och log. Jag och Anja log tillbaka.

Den första gruppen som följt med Emil var tillbaka nu, så då var det vår tur.

”Var vill ni ta bilden?” frågade Emil.

”Där ute.” svarade Anja.

”Okej, då går vi väl ut.” sa Emil och vi gick ut. Jag och Anja ställde oss mot en av tegelväggarna och efter tio minuter hade vi ett foto som såg bra ut. Vi stod lite mot varandra och tittade på varandra. Vi ville liksom inte titta in i kameran. Vi valde sen att ha den svart vit, det såg bäst ut.

”Då var vi klara, då kan ni gå och sjunga.” sa Emil och jag och Anja gick in igen.

Vi tog låt texterna och USB-minnet och gick in i ett litet rum. Vi satte in USB-minnet i en dator så att vi kunde sätta i gång musiken. Fast vi började med att öva utan musiken. Texterna till alla låtarna kunde vi nästan utantill så vi hade bara de så vi inte skulle komma av oss. Vi började med att sjunga I Want, för den kunde vi bäst. Vi valde att sjunga lite var i verserna och tillsammans i refrängen. Jag skulle börja.

”Give you this, give you that. Blow a kiss, take it back”

 

Louis perspektiv

I went around to the different groups and gave them some tips and stuff. When I walked out of a room, I heard some who singing very well so I went in there.
"I Want I Want I Want but that’s crazy, I Want I Want I Want but that’s no ..." as soon as the two girls noticed that I came into the room, they stopped singing.
"Sing on," I said and they continued until the song was over.
"It was very good!" I said and smiled.
"Thanks" said the blond girl quietly, blushing.
"What’s your name?" I asked.
"Anja" said the brown-haired girl.
"Amanda" said the blonde.
"Hi! How’s it going?" asked Harry, who right entered the room.
"Pretty good" said Amanda.
"Pretty good!? I think it is going very well!" I exclaimed and Amanda blushed again. I thought she was very cute when she did it.
"Okay, sing again," said Harry and sat down beside me on the table.
"which one?" asked Anja.
"Ehm, take Stole my Heart" replied Harry.
"Okay," said Amanda, and they began to sing.
"The light shines
  It's getting hot on my shoulders
  I do not mind, this time, it does not matter "singing Anja
"'Cause your friends,
 They look good but you look better
 Do not you know all night
 I've been waiting for a girl like you to come around, round, round "singing Amanda.

When they had sung the song clearly applauded I and Harry.
"It was really good!" said Harry.
"Thank you" said Anja.

 

Anjas perspektiv:

Louis och Harry gav oss lite tips och sen gick de vidare.

”Det verkade i alla fall som om de tyckte att vi var bra” sa Amanda och vi började skratta utan att veta varför.

Vi fortsatte att öva tills klockan var kvart över tio, och då gick vi till Lars och sa att vi ville börja spela in. Han följde med oss in i rummet vi övat i och satt upp alla saker vi behövde och hjälpte oss att komma igång. Vi fick ta på oss hörlurar och så började vi sjunga. Vi började med Up All Night och när vi var nöjda med den fortsatte vi med Euphoria. Kvart i tolv var vi klara. Och medans vi höll på hade Niall, Zayn och Liam också kommit in, och de hade berömt oss väldigt mycket. Harry hade också kommit tillbaks väldigt många gånger, och Louis några gånger också. När vi var klara kom Harry in och vi började prata väldigt mycket, det blev mycket skratt också. Jag såg hur mycket Harry tittade på Amanda men hon verkade inte märka det. När klockan var fem över tolv kallade Lars in alla i klassrummet, så vi gick dit. Han sa att vi skulle få våra skivor imorgon. När han pratat klart fick vi gå och äta. Men eftersom det var fiskgratäng ville varken jag eller Amanda äta i skolan, så vi gick till Ica för att köpa något.

 

Amandas perspektiv:

När vi gick ut från skolan hörde vi någon ropa: ”Hey girls, where are you going?” vi vände oss om och såg att det var Harry som ropat.

”To Ica, and you?” svarade Anja. Vi väntade på att Harry och Niall skulle komma ifatt oss.

”We are also going to Ica, but we don’t know where it is? Can we go with you?” frågade Niall.

“Of Course” svarade jag och log. Vi gick till Ica och jag och Anja köpte varsin baguette och det gjorde killarna också. Vi gick sen till den lilla parken och satte oss på en bänk för att äta. Solen sken och det var rätt så varmt. Vi satt och snackade lite, men när klockan var tjugo i ett var de tvungna att gå till Idrottshallen för att förbereda sig inför konserten.

”Bye girls” sa killarna och gav oss varsin kram.

 

När klockan var tio i ett gick vi tillbaks till skolan och väntade på att få gå till Idrottshallen. Som tur var så var bara konserten för 7-9 å det skulle inte vara jätte måna där.

När sedan kom till Idrottshallen, gick vi in genom ett av omklädningsrummen och tog av oss skorna. Och eftersom jag inte gillar att gå barfota i idrottshallar och sånt så tog jag på mig ett par låga strumpor som jag hade tagit med mig.

Konserten var verkligen jätte bra, och jag fick ögonkontakt med Harry några gånger.

Efter konserten gick jag och Anja fram till killarna och fick varsin kram. När jag skulle krama Harry så viskade han till mig: ”You are a very good singer!”. ”Thanks, you to” viskade jag tillbaks och vi skrattade.

”What are you guys laughing at?” undrade Louis och tittade konstigt på oss.

”Nothing” svarade Harry och log mot mig. Jag log tillbaka.



Ja, det var del två. Blev kanske lite sent.. Men del tre kommer inte upp idag utan imorgon, del fyra också :)
Kommentera gärna och skriv vad du tycker ;)
och förresten, tack till dig som kommenterade del 1, det är väldigt kul att se att någon gillar det jag skriver ;)
/Amanda

Länkar

Hej! Ifall du har en novell blogg så kan du kommentera detta inlägget med en länk till bloggen, så kan jag skriva in länken på denna bloggen. Och ifall du då vill så kan du ju länka denna bloggen på din blogg ;)


Och jag håller på med andra delen nu så den kommer komma upp idag, KANSKE en del tre också :)

/Amanda

Kony 2012

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc
Här är en länk till videon som jag nämde i del 1. Titta på den och dela den sedan via Facebook och Twitter eller liknande ;)
/Amanda

Del 1


Vårterminen i nian
1                         34                                    5 

1.Svart converse väska 2.Subway 3.Svarta shorts från Gina Tricot 4.Linne från Gina Tricot 5.Onepiece rosa och vit randig

 

 

 

”Jag kan inte fatta det! Imorgon kommer One Direction och vi ska ha en workshop med dem!!!” skrek Anja.

”Jag kan inte heller fatta det, fast vi ska sjunga, jag gillar inte att sjunga inför andr…” började jag, men Anja avbröt mig snabbt: ”Du sjunger skit bra, du behöver inte tycka att du är dålig eller så!”

”Tack, du sjunger också bra” sa jag och vi log mot varandra. Jag kunde inte fatta det, One Direction skulle komma hit till lilla Genarp imorgon.

Kulturveckan hade börjat, och imorgon skulle min klass ha workshop med killarna, vi skulle typ få spela in några låtar två och två och göra ett omslag till skivan. Den andra klassen skulle ha Simsoak, vi var inte avundsjuka eftersom vi alla träffat de tidigare. När Becca hade sagt till oss att killarna skulle komma, hade vi bara skrattat och inte trott på henne, men… hon hade talat sanning!

”Hänger du med in till Lund sen, vi kan shoppa och fika?” frågade Anja.

”Självklart” sa jag. Vi gick till idrottshallen för att titta på någon konsert som slutade 13.00 och då fick vi gå hem.

 

När lektionen äntligen var slut gick jag och Anja hem till oss själva, vi skulle med bussen som gick 14.11, och jag skulle till Anja när jag lämnat mina saker och hämtat pengar och lite sånt. När jag kommit in genom dörren tog jag av mig min tunna jacka och öppnade min svarta converse väska och tog upp min dator för att ladda den. Jag tömde sedan den på allt onödigt och la i min iPhone, nyckar och plånboken och lite mer. Jag skickade iväg ett sms till mamma om att jag skulle in till stan med Anja. När jag låst dörren kom jag på att jag hade glömt att ta mitt busskort. Jag suckade, låste upp dörren igen och öppnade en låda i hallen och tog mitt busskort.

 

När vi lite senare satt på bussen mot Lund började vi snacka om One Direction. Anja tyckte precis som jag att Niall och Louis var de två snyggaste.

Imorgon skulle det bli en chill dag, vi började klockan 9, och skulle ha workshop med One Direction och någon gubbe, som skulle hjälpa oss att spela in och så, killarna skulle hjälpa oss med sången och lite sånt, till 12.15, där efter var det lunch till 13.00 och sen skulle One Direction spela i idrottshallen och efter det slutade vi.

En halvtimme senare var vi framme i Lund. Vi började bli lite hungriga så vi gick först till Subway och åt på uteserveringen. När vi ätit klart gick vi till Gina Tricot och jag hittade genast ett par skit snygga svarta shorts och även ett linne. Jag köpte de och vi gick vidare. Efter tre timmars shoppande hade vi hittar rätt så mycket kläder och några smycken. Vi gick till busstationen och behövde som tur var bara vänta i fyra minuter innan bussen kom. Vi tyckte att det var skönt att vi valt Lund och inte Malmö där killarna är.. jag menar, vi skulle ju ändå få träffa de imorgon.

Vi klev av bussen, sa hejdå och sen gick jag hem. När jag öppnade dörren så kände jag att det luktade väldigt gott, så när jag tagit av mig skorna och jackan och ställt mina påsar på golvet gick jag in i köket för att se vad det var som mamma lagade. Det var vårrullar och ris. Jag älskar vårrullar! Min mamma var en kock på en thailändsk resturang innan, så hon är duktig på sådan mat.

”Hej Amanda, var det trevligt i Lund?” frågade mamma när hon såg att jag kom in i köket.

”Ja, jag köpte en del kläder.” svarade jag och gick tillbaka till hallen och tog mina påsar upp på mitt rum där jag la in de i min walk in closet. Jag loggade in på skype och började chatta med Evelina.

Heejjj”

”Hejhej, vad görs?”

”jag kom precis hem från Lund, jag och Anja har varit där och shoppat, och nu väntar jag på att mamma ska bli klar med vårrullarna, haha ;) och dd? Har du det bra i Spanien?”

”Okej, shoppat mycket kläder? Jaa det är underbart här, vi ska snart gå till stranden”

”Haha okej ;) ja, det blev en del kläder, bl.a. ett par svarta shorts från Gina :) imorgon kommer 1D hit :) längtar såååå :D”

”haha, du har sagt det några gånger, men du får ha det bra, måste gå nu ;) KRAM <3”

”Okej, KRAM <33”

Jag loggade ut och mamma ropade att maten var klar. Jag rusade ner för trappan och satte mig genast vid bordet. Mamma skrattade och frågade ifall jag kunde duka. Jag suckade och reste mig igen och gick till skåpet. Jag tog fram tre tallrikar samtidigt som min lillebror, Wille, kom in i köket.

”Vad blir det för mat?” frågade han.

”Du ser väl ändå vad som står på bordet” svarade jag.

”Men förlåt då” sa Wille surt och satte sig vid bordet medans jag dukade det sista.

 

Efter maten gick jag in i duschen och stod där rätt så länge. När jag duschat klart tog jag på mig underkläder och fönade håret tills det nästan var tort och tog på mig min rosa och vit randiga Onepiece. Jag gick in till mitt rum, slängde mig på sängen och satte på Tv:n. Jag zappade runt bland kanalerna men de visade inget som jag ville titta på så jag stängde av igen. Istället tog jag min laptop och satte mig i sängen. Jag loggade in på Facebook och på skype. På facebook hade några delat en länk till en video på Youtube, så jag tittade på den. Den hette Kony 2012, och efter jag tittat på den delade även jag den på facebook.

När klockan var tio stängde jag av datorn och gick in i badrummet för att borsta tänderna och så. När jag kom in på mitt rum igen hoppade jag ur min Onepiece och tog av mig Bh:n. Sen tog jag på mig en av mina stora t-shirtar som jag brukar sova i och la mig i sängen. Det kändes som om det tog evigheter tills jag somnade. Jag kunde bara tänka på en sak - att One Direction skulle komma imorgon.

 



Yes jag hann skriva klart del ett idag, del två kommer i morgon. Kommentera gärna och skriv vad ni tycker, fast det kanske inte har hänt så mycket än... Menmen
/Amanda

Prolog

Höstterminen i nian

"Kommer du Amanda? Mentorstiden börjar om fyra minuter!" sa Lina otåligt.
”Mmm, jag kommer” sa jag medans jag la in datorn i skåpet. Jag låste det och vi gick mot musiksalen där vi skulle ha mentorstid, vår grupp hade det där för att vår mentor, Becca, är musiklärare. När vi satt på en bänk utanför och väntade på att Becca skulle komma, fick jag ett sms. jag öppnade sms:et som var från min bästis Evelina

Har bokat in bowlingen nu, lördag kl 19-20. Anton och Axel tar med en kompis också, du vet Adam. Kram <3”

Evelina bodde i Lund, och det gjorde killarna också. Jag knappade snabbt in ett sms.

Vad bra <3 Adam var väl han som var med förra gången då vi var på bio? Kram”

Jag hann precis skriva klart och skicka det innan Becca kom. Hon låste upp och alla gick in och tog varsin stol. Jag och Lina satte oss i ena kanten.

”Idag ska ni komma med förslag vad ni vill göra och vilka ni vill ska komma på kulturveckan.” sa Becca.

”Men det är ju nästa termin, varför ska vi komma på något nu?” undrade Jakob som alltid skulle hålla på.

”För att ifall ni vill att tillexempel Simsoak ska komma så kan man inte bara fråga de en vecka innan! Så nu vill jag att ni ska komma med förslag.” sa Becca och tittade på oss.

”Ehm.. vi kan göra såna dära graffiti- målningar som någon annan klass fick göra förra gången?” sa Melizza.

”Jaa!” sa Jakob och alla höll med.

”Okej då skriver jag det, något mer? Någon artist kanske?” frågade Becca.

”One Direction!!!!” sa Melizza och Anja med en gång.

”Vet du vilka det är?” viskade Lina till mig tyst.

”Nej, aldrig hört om de innan..” viskade jag tillbaka.

”Och vilka är det?” frågade Becca.

”Ett känt pojkband från England!” sa Anja.

”Jag tror faktiskt inte att vi skulle kunna få hit dem... menmen vi kan ju alltid försöka.” sa Becca och skrattade.

”Jaa” utbrast Melizza glatt. Becca skrattade och vi fortsatte komma med förslag.

 

Efter skolan

 

När jag kom hem gick jag in på youtube för att kolla upp vem One Direction var. Jag kollade på deras video What makes You Beautiful och efter det var jag helt fast. Jag gick genast in på spotify på min mobil och la till deras låtar i en ny spellista, jag började lära mig texterna. Gud vad de var bra, snygga var de också.. Jag lärde mig direkt vad de hette och jag tyckte att Niall och Louis var de snyggaste.



Ja det var prologen, jag hoppas att jag hinner att skriva klart del 1 idag.
/Amanda

RSS 2.0